13/07/2020 | 17:59
Gossip
Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση : Γονείς για δεύτερη φορά!
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν Λευτέρης Πετρούνιας και Αγγελική Μιλλούση, καθώς το ζευγάρι ετοιμάζεται να υποδεχτεί ένα νέο μέλος στην οικογένεια τους.
Λίγους μήνες μετά από τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, ο χρυσός Ολυμπιονίκης και η πρωταθλήτρια ανακοίνωσαν τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς τους.
Την χαρμόσυνη είδηση γνωστοποίησε η Βασιλική Μιλλούση με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram στην οποία πρωταγωνιστούν η ίδια, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η κόρη τους.
«Ίδιο μέρος,διπλή χαρά…ναι είμαι έγκυος ξανά», έγραψε η Βασιλική Μιλλούση. Στη φωτογραφία ο Λευτέρης Πετρούνιας απεικονίζεται να φιλά την κοιλιά της συζύγου του, ενώ και οι δύο φαίνονται να ανυπομονούν για το νέο μέλος της οικογένειάς τους.
Στη φωτογραφία εμφανίζεται η ελληνίδα αθλήτρια έγκυος, να κρατά το πρώτο παιδάκι που έχει αποκτήσει με τον Λευτέρη Πετρούνια.
Με θέα ένα όμορφο τοπίο στην Τήνο, ο Ολυμπιονίκης φιλά την κοιλιά της Βασιλικής Μιλλούση, η οποία θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.
Η φωτογραφία με την οποία οι δυο του γνωστοποίησαν τη χαρμόσυνη είδηση της νέας εγκυμοσύνης, είναι παρόμοια μ’ αυτή της ανακοίνωσης του πρώτου τους παιδιού.
Το ζευγάρι που γνωρίστηκε μέσα από την ενασχόλησή τους με την γυμναστική, διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωή του, με τον ερχομό της κόρης τους. «Σχεδόν από την αρχή της σχέσης μας σκέφτηκα ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου, γιατί ήξερα τι άνθρωπος είναι η Βασιλική και ήξερα ότι μου ταίριαζε σαν άνθρωπος» έχει δηλώσει ο Λευτέρης Πετρούνιας, μιλώντας για τη σχέση του με την Βασιλική Μιλλούση. «Αυτό που μου αρέσει στη Βασιλική είναι ότι με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Δεν θα ήμουν πουθενά χωρίς τη Βασιλική. Θεωρώ ότι ακόμα και τον ίδιο της τον εαυτό και την καριέρα της τα έβαλε ένα βήμα πιο πέρα, όταν είδε ότι αρχίζει η δική μου καριέρα να εκτοξεύεται. Στήριξε εμένα περισσότερο από τον ίδιο της τον εαυτό», έχει δηλώσει ο χρυσός Ολυμπιονίκης για τη σύζυγό του. Από τη μεριά της η Βασιλική Μιλλούση έχει παραδεχτεί: «Ο Λευτέρης έχει αντίλογο για όλα. Είναι ισχυρογνώμων και γι’ αυτό είναι εκεί που είναι. Θαυμάζω πάρα πολλά πράγματα σε αυτόν, το πείσμα του, τον δυναμισμό του και το ότι είναι υπεραισιόδοξος».
Δείτε ακόμα
-
18/07/2026 | 11:23Santorini socca league: Ώρα για Final Four- το πρόγραμμα του Σαββάτου -
18/07/2026 | 10:19Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (18/7) -
18/07/2026 | 09:40Γ Εθνική: Αυτή είναι η νέα ομάδα του ...Νίκου Παντέλη -
18/07/2026 | 09:30Ολυμπιακός – Φορτούνα Σίταρντ 3-1: "Μαγικός" ο Ζότα Σίλβα, που έκανε ντεμπούτο με χατ-τρικ -
18/07/2026 | 09:20«Ανακαινίζω 2026»: Διευρύνονται τα κριτήρια -
18/07/2026 | 09:00Με Γαλλία-Αγγλία και Ολυμπιακό -Άγιαξ οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του Σαββάτου (18/7) -
17/07/2026 | 19:10Ένας από τους κορυφαίους προπονητές στο Socca έρχεται στη Σαντορίνη! -
17/07/2026 | 18:21Γ Εθνική: Το τελικό πλάνο...τόσοι πέφτουν ,τόσοι ανεβαίνουν - Τι λέει η προκήρυξη της νέας Γ εθνικής -
17/07/2026 | 17:37ΕΠΣ Κυκλάδων: Ευχαρίστησε τον Δήμο για την παραχώρηση του γηπέδου της Ερμούπολης -
17/07/2026 | 16:28Έως ...τότε η παράταση για την υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος