21/12/2020 | 10:39
ΑΟ Θηρας
Volley League Γυναικών: H υπομονή των ομάδων εξαντλήθηκε…..
Σε μια ακόμα πολύωρη τηλεδιάσκεψη μεταξύ των ομάδων της Α1 γυναικών μαζί με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Γιώργο Καραμπέτσο, η ισχυρή πλειοψηφία συμφώνησε πως οι ημερομηνίες δεν βγαίνουν, η υπομονή για την όποια επανέναρξη εξαντλήθηκε μαζί με ότι συνεπάγεται αυτής και το επόμενο βήμα θα είναι να ενημερώσουν τις αθλήτριές τους να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους για το υπόλοιπο της σεζόν.
Η 15η Δεκέμβρη πέρασε, νέα ΚΥΑ με έστω επανέναρξη προπονήσεων δεν υπήρξε, οι ομάδες δέχονται ποικιλοτρόπως πιέσεις ακόμα και από τις ίδιες τις αθλήτριές τους που έχουν προτάσεις από το εξωτερικό προκειμένου να μην έχουν μια παντελώς χαμένη σεζόν.
Μ’ αυτά και μ αυτά και με εξαίρεση τον Παναθηναϊκό, το Μαρκόπουλο και τις Αμαζόνες που θέλησαν να δώσουν μια πίστωση χρόνου στην επανεκκίνηση, οι υπόλοιπες έντεκα ομάδες συμφώνησαν σε κοινή τοποθέτηση/επιστολή που ουσιαστικά θα βάζει και ένα τέλος στη φετινή σεζόν, τουλάχιστον ως προς τα δεδομένα που είχε ξεκινήσει!
Τον Α.Ο Θήρας εκπροσώπησε ο πρόεδρος Γιώργος Σκοπελίτης και τον Πανναξιακό ΑΟΝ εκ Γενικός αρχηγός Μπάμπης Ιωσηφίδης.
Να σημειωθεί ότι πολλές ομάδες ήδη είχαν αφήσει αθλήτριές τους ελεύθερες (ΠΑΟΝ, Θέτιδα ενώ αρκετές (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός κα) είχαν και έχουν αθλήτριες στο «περίμενε…» με την πίστη ότι κάτι θα ξεκινούσε! Από αύριο φαίνεται ότι κι άλλες ομάδες θα το επισημοποιήσουν προς τις βολεϊμπολίστριες.
Σε όλο αυτό η ΕΟΠΕ παραμένει θεατής των εξελίξεων αλλά στηρίζει τα σωματεία στις όποιες αποφάσεις τους!
ΠΗΓΗ: volleyplanet.gr
Δείτε ακόμα
-
15/10/2025 | 21:25Σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών ο Συριανός Κουμπαράκης!
-
15/10/2025 | 16:31Γ Εθνική :Ανεβαίνει συνεχώς ο Μήνας της ΑΕΜυκόνου - Αναλυτικά τα πρώτα "κανόνια" σε όλους τους ομίλους
-
15/10/2025 | 13:45Κύπελλο ερασιτεχνών :Ντέρμπι για την ΑΕΜυκόνου - Αυτός είναι ο αντίπαλός της / όλα τα ζευγάρια
-
15/10/2025 | 10:45EuroLeague :Σήμερα το δεύτερο "πιάτο" της 4ης αγωνιστικής - Με Βιλερμπάν ο Παναθηναϊκός /οι ώρες και τα κανάλια των παιχνιδιών
-
15/10/2025 | 10:20Οι αγώνες της 2ης Αγωνιστικής της “Santorini Basketball League 2025-2026”
-
15/10/2025 | 10:05EuroLeague :Η βαθμολογία μετά την ήττα του Ολυμπιακού
-
15/10/2025 | 09:45Super League 2 :Σάββατο ή Ελλάς Σύρου - το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής
-
15/10/2025 | 09:15Συντάξεις Νοεμβρίου: Οι ημερομηνίες πληρωμών για όλους τους συνταξιούχους
-
14/10/2025 | 21:30Συγκλονιστικό: Νίκησε τον καρκίνο και επέστρεψε στον ΑΟ Θήρας!
-
14/10/2025 | 14:51Πήρε το δίπλωμα UEFA D η Βαρβάρα Κυριακάκη - Τα συγχαρητήρια της Θύελλας Καμαρίου