17/09/2022 | 12:22
Super League
Super League: Σκληρή μάχη στο Αγρίνιο - Για το 5x5 ο Παναθηναϊκός
Την ευκαιρία να πετύχει την πέμπτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια έχει ο Παναθηναϊκός που, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν εκτός έδρας υποχρεώσεις.
Η αυλαία της 5ης αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο (17/9) με δύο παιχνίδια να διεξάγονται στις 20:00. Στο Αγρίνιο, ο εξαιρετικός Παναιτωλικός υποδέχεται την ΑΕΚ που αναζητά την ανάκαμψη, ερχόμενη από την ήττα στο αθηναϊκό ντέρμπι. Την ίδια ώρα, στο Περιστέρι, ο εντυπωσιακός Ατρόμητος φιλοξενεί τη Λαμία, τη μία από τις τέσσερις ομάδες που αγνοούν ακόμη το «τρίποντο». Το πρόγραμμα της ημέρας, κλείνει η αναμέτρηση στη Λεωφόρο (21:30), με τον Παναθηναϊκό να περιμένει τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το «τριφύλλι» προσδοκά στην πέμπτη σερί του νίκη που θα τον κρατήσει μόνο στην κορυφή, τη στιγμή που ο «Αγιαξ της Ηπείρου» ακόμη αναζητά τα... πατήματά του.
Την Κυριακή (18/9) «σερβίρεται» το δεύτερο... πιάτο της αγωνιστικής. Στις 18:00, ο Λεβαδειακός θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό του, ευελπιστώντας να πάρει το πρώτο του «τρίποντο», αφήνοντας χωρίς νίκη τον Αστέρα Τρίπολης. Μία ώρα μετά, στο Ηράκλειο, ο νεανικός ΠΑΟΚ έχει επικίνδυνη έξοδο κόντρα στον ΟΦΗ που ταλανίζεται από αγωνιστικά και εσωτερικά προβλήματα, με τον Νίκο Νιόπλια να έχει πάντως επιστροφές παικτών.
Το πιο σπουδαίο, βάσει ονομάτων, παιχνίδι της αγωνιστικής διεξάγεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (20:00). Με τον Άλαν Πάρντιου, πλέον, στο τιμόνι του, ο Άρης ελπίζει πως θα δώσει συνέχεια στις επιτυχίες μετά το «διπλό» στην Τρίπολη και θα προσθέσει κι άλλο αλάτι στις ανοιχτές (αγωνιστικά) πληγές του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» ενισχύθηκαν μεταγραφικά, ωστόσο την Πέμπτη γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους στους ομίλους του Europa League, χάνοντας με 3-0 στον Πειραιά από τη Φράιμπουργκ.
Η αυλαία της 5η αγωνιστικής θα πέσει στο Πανθεσσαλικό (21:00), με τον Βόλο, που διαπρέπει εκτός έδρας, να περιμένει τον Ιωνικό, ο οποίος θέλει να αντιδράσει μετά το «κάζο» της περασμένης εβδομάδας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League:
Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου
20.00 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός - ΑΕΚ
20:00 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος - Λαμία
21:30 Γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα
Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου
18:00 Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης
19:00 Γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ - ΠΑΟΚ
20:00 Γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης - Ολυμπιακός
21:00 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος - Ιωνικός
Δείτε ακόμα
-
18/07/2026 | 11:23Santorini socca league: Ώρα για Final Four- το πρόγραμμα του Σαββάτου -
18/07/2026 | 10:19Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (18/7) -
18/07/2026 | 09:40Γ Εθνική: Αυτή είναι η νέα ομάδα του ...Νίκου Παντέλη -
18/07/2026 | 09:30Ολυμπιακός – Φορτούνα Σίταρντ 3-1: "Μαγικός" ο Ζότα Σίλβα, που έκανε ντεμπούτο με χατ-τρικ -
18/07/2026 | 09:20«Ανακαινίζω 2026»: Διευρύνονται τα κριτήρια -
18/07/2026 | 09:00Με Γαλλία-Αγγλία και Ολυμπιακό -Άγιαξ οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του Σαββάτου (18/7) -
17/07/2026 | 19:10Ένας από τους κορυφαίους προπονητές στο Socca έρχεται στη Σαντορίνη! -
17/07/2026 | 18:21Γ Εθνική: Το τελικό πλάνο...τόσοι πέφτουν ,τόσοι ανεβαίνουν - Τι λέει η προκήρυξη της νέας Γ εθνικής -
17/07/2026 | 17:37ΕΠΣ Κυκλάδων: Ευχαρίστησε τον Δήμο για την παραχώρηση του γηπέδου της Ερμούπολης -
17/07/2026 | 16:28Έως ...τότε η παράταση για την υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος