12/02/2021 | 17:44
Super League
Λαμία : «Έχουμε να πούμε πολλά στο Διαιτητικό»
Ως προσπάθεια του Αλέξη Κούγια «για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα στον κόσμο της Λάρισας» χαρακτήρισε η Λαμία τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΛ σε σημερινή ανακοίνωσή της μετά την επ' αόριστον αναβολή της απολογίας των Θεσσαλών για την παρουσία στην ενδεκάδα των «βυσσινί» ποδοσφαιριστών των οποίων τα δελτία είχαν ανακληθεί και δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής.
Ως εκ τούτου, ο αγώνας ανάμεσα στη Λαμία και την ΑΕΛ, για την 21η αγωνιστική της Super League αναβλήθηκε. «Πλησιάζει η ώρα του διαιτητικού και εκεί έχουμε να πούμε και άλλα πολλά,» αναφέρει η Λαμία στην ανακοίνωσή της.
Η σχετική ανακοίνωση της Λαμίας αναφέρει:
«Διαβάσαμε με μεγάλη έκπληξη την ανακοίνωση του έγκριτου νομικού με τις 1.000.000 δίκες να πανηγυρίζει ότι η πρώτη νομική δικαίωση είναι η αναβολή επ’ αόριστον από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό της Super League, κάτι που εμείς το θεωρούμε απόλυτα λογικό και αναμενόμενο.
Κατανοούμε πλήρως την προσπάθεια, που κάνει για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα στον κόσμο της Λάρισας, αφού είναι ανεπιθύμητος από όλους τους οπαδούς της ΑΕΛ, καθ’ όλα λογικό από τη στιγμή που μια τόσο μεγάλη ομάδα έχει πρόεδρο κάποιον που λειτουργεί σαν πρόεδρος του κινήματος... "δεν πληρώνω"!
Έχει οριστεί για τις 18 Φεβρουαρίου η εκδίκαση της υπόθεσης από το Διαιτητικό Δικαστήριο, που θα κρίνει την υπόθεση και είμαστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει περίπτωση, σοβαροί Αρεοπαγίτες να επιβραβεύσουν έναν κακοπληρωτή και όπως λέμε εμείς οι λαϊκοί στη Λαμία... μπαταχτσή!
Πλησιάζει η ώρα του διαιτητικού και εκεί έχουμε να πούμε και άλλα πολλά!».
Δείτε ακόμα
-
18/07/2026 | 09:40Γ Εθνική: Αυτή είναι η νέα ομάδα του ...Νίκου Παντέλη -
18/07/2026 | 09:30Ολυμπιακός – Φορτούνα Σίταρντ 3-1: "Μαγικός" ο Ζότα Σίλβα, που έκανε ντεμπούτο με χατ-τρικ -
18/07/2026 | 09:20«Ανακαινίζω 2026»: Διευρύνονται τα κριτήρια -
18/07/2026 | 09:00Με Γαλλία-Αγγλία και Ολυμπιακό -Άγιαξ οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του Σαββάτου (18/7) -
17/07/2026 | 19:10Ένας από τους κορυφαίους προπονητές στο Socca έρχεται στη Σαντορίνη! -
17/07/2026 | 18:21Γ Εθνική: Το τελικό πλάνο...τόσοι πέφτουν ,τόσοι ανεβαίνουν - Τι λέει η προκήρυξη της νέας Γ εθνικής -
17/07/2026 | 17:37ΕΠΣ Κυκλάδων: Ευχαρίστησε τον Δήμο για την παραχώρηση του γηπέδου της Ερμούπολης -
17/07/2026 | 16:28Έως ...τότε η παράταση για την υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος -
17/07/2026 | 15:23Γ Εθνική: Δίνει "χώρο" και στους Ναξιώτες ο Παναξιακός - ανανέωσε την συνεργασία με τον... Καλαβρό -
17/07/2026 | 14:25Super League 2: "Στρατηγική" συμφωνία για 3 χρόνια και εγένετο..."Superbet League 2"