14/02/2026 | 14:13
Super League 2
Super League 2: Ανακοίνωσαν τον Αναστόπουλο τα Χανιά λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με την Ελλάς Σύρου
Τα Χανιά ανακοίνωσαν και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας με τον πολύπειρο προπονητή, λίγο πριν την πρεμιέρα για την πρώτη αγωνιστική των playouts της Super League 2 με την Ελλάς Σύρου
Ο έμπειρος Κόουτς προπονεί εδώ και είκοσι μέρες τον ΑΟ Χανιά και αύριο θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του, κάτι που ανεβάζει το βαθμό δυσκολίας για την Ελλάς Σύρου.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Γεννημένος στις 22 Ιανουαρίου 1958, ο Νίκος Αναστόπουλος αποτελεί μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες προσωπικότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου, με μακρά διαδρομή τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο ως προπονητής, έχοντας εργαστεί σε υψηλό επίπεδο και σε απαιτητικά περιβάλλοντα.
Ως ποδοσφαιριστής, ο Νίκος Αναστόπουλος άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, φορώντας μεταξύ άλλων τη φανέλα του Ολυμπιακού, με τον οποίο κατέκτησε πρωταθλήματα και αναδείχθηκε τέσσερις φορές πρώτος σκόρερ της Α’ Εθνικής. Αγωνίστηκε επίσης σε Αβελίνο, Ιωνικό και Πανιώνιο, ενώ παραμένει ακόμα και σήμερα πρώτος σκόρερ της Εθνικής Ελλάδας με 29 γκολ.
Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του ’90 και έκτοτε έχει καθίσει στους πάγκους πολλών συλλόγων, όπως ο ΟΦΗ, ο Πανιώνιος, ο Άρης, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Παναιτωλικός, η Παναχαϊκή, ο Ατρόμητος, η Κέρκυρα, η Δόξα Δράμας, ο Πλατανιάς, καθώς και άλλες ομάδες σε Super League και Super League 2.
Τελευταία του ομάδα ήταν η Καλαμάτα την οποία υπηρέτησε σε τρεις διαφορετικές περιόδους.
Στη διαδρομή του έχει συνδεθεί με ομάδες ειδικών συνθηκών, αναλαμβάνοντας συχνά ρόλο σταθεροποίησης και ανασυγκρότησης, με έμφαση στη σωστή οργάνωση, την αγωνιστική πειθαρχία και τη διαχείριση του ρόστερ. Διακρίνεται για τον άμεσο λόγο, την ξεκάθαρη φιλοσοφία και τη μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση απαιτητικών καταστάσεων.
Η ΠΑΕ Χανιά καλωσορίζει τον Νίκο Αναστόπουλο στην οικογένειά της και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του, με υγεία και την επίτευξη των στόχων της ομάδας.
Δείτε ακόμα
-
03/09/2026 | 11:25Έρχεται φιλικό παιχνίδι Πανθηραικού -ΑΟ Πύργου το Σάββατο στα Φηρά -
03/09/2026 | 11:01Super League 2: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της πρεμιέρας - αυτός σφυρίζει την Ελλάς Σύρου -
03/09/2026 | 10:44Η υπερηφάνεια του «Νταντή» για την …Μαρία του - αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης -
03/09/2026 | 10:24Superbet Κύπελλο Ελλάδας: Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας και η βαθμολογία στη League Phase -
03/09/2026 | 09:45Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης (03/09) -
03/09/2026 | 09:15Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Πέμπτης (03/09) -
02/09/2026 | 16:18Η NST Travel και η οικογένεια Παγώνη στο πλευρό του Α.Ο. Θήρας και τη νέα σεζόν! -
02/09/2026 | 14:15Ο Γιάννης Χατζόπουλος στο «9ο Φεστιβάλ Στρογγύλη» -
02/09/2026 | 12:35ON THE RADAR: Σταύρος Αγγελής... ο Έλληνας Vardy της Super League; -
02/09/2026 | 11:10kύπελλο Ελλάδας: To σημερινό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στη league phase [Τετάρτη 02/09]