12/10/2025 | 18:20
Γ' Εθνικη
Γ Εθνική :Μύκονος πρωταθλητισμού.. άλωσε και τα Χανιά με χρυσό γκολ του Μηνά
Διπλό που την κρατάει στη κορυφή της βαθμολογίας πέτυχε πριν λίγο στα Χανιά η εκπληκτική φέτος ΑΕΜυκόνου ενώ η χανιώτικη ομάδα παραμένει χωρίς βαθμούς μετά από τέσσερα παιχνίδια,
Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, έχασαν μοναδικές ευκαιρίες για να προηγηθούν και αφού δεν τα κατάφεραν, η Μύκονος με ένα καταπληκτικό γκολ του Μηνά στο 47ο λεπτό, στην μοναδική αξιόλογη φάση που είχε στο παιχνίδι έφυγε από τις Μουρνιές με τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Γήπεδο: Μουρνιές
Σκόρερ: 47′ Μηνάς
Διαιτητής: Χανιωτάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Μπιμπάκης – Βασιλάκης (Ηρακλείου)
Παρατηρητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου) Γρανίτης (Θάνος Χατζηαθανασίου): Κορωνάκης, Βασιλάκης, Παχής, Στεφανίδης, Λαμπάκης, Κοκάκης (74′ Παπαδάκης, 87′ λ.τρ. Νιαυραδάκης), Νησιούδης, Δημητριάδης, Ψαράκης (74′ Μαυρομάτης), Μαρτσάκης (74′ Αργυρουδάκης), Τσιμπουέζε Μύκονος (Σωτήρης Αντωνίου): Μπίντσης, Κατάνας, Κέμπε (92′ Κιρκιλιανίδης), Σέχου, Ρίζος (92′ Δελιόπουλος), Δόρης, Σταμένκοβιτς (60′ Στάρτσεβιτς), Μηνάς, Μελισσόπουλος (60′ Ζγκούρι), Τοπάλ, Λογαράς Πηγή :sportcaster. gr
Γρανίτης μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε στο πρώτο πεντάλεπτο δύο φορές φτάνοντας κοντά στο 1-0. Αρχικά στο 4ο λεπτό ο Δημητριάδης έκανε το σουτ με τον Μπίντση να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στην συνέχεια της φάσης, ο Τσιμπουέζε πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Στεφανίδης την δεύτερη με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας της Μυκόνου.
Οι γηπεδούχοι πίεζαν συνεχώς ψάχνοντας το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα και στο 17′ χάθηκε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Τσιμπουέζε να παίρνει την κεφαλιά όμως ξανά ο Μπίντσης απέκρουσε εντυπωσιακά στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ. Ο Γρανίτης ήταν μονίμως στην επίθεση και στο 28′ ο Κοκάκης έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα της Μυκόνου να μπλοκάρει την μπάλα.
Η πρώτη καταγεγραμμένη φάση για την Μύκονο σημειώθηκε στο 29′ με τον Κατάνα να κάνει την σέντρα σουτ με την μπάλα να καταλήγει στην πάνω πλευρά του δοκαριού και να καταλήγει άουτ. Αυτή ήταν και η μοναδική φάση της Μυκόνου στο πρώτο ημίχρονο με τον Γρανίτη να συνεχίζει να βρίσκεται στην επίθεση: Στο 30′ εκτελέστηκε το φάουλ η μπάλα έφτασε στον Ψαράκη που έκανε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει και πάλι απέναντι στον ανίκητο Μπίντση που με υπερπροσπάθεια έδιωξε σε κόρνερ.
Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων ήταν ο mvp της Μυκόνου και στο 42′ πραγματοποίησε ακόμα μια φοβερή επέμβαση με τον Δημητριάδη να τον βλέπει εκτός εστίας, να κάνει το πλασέ όμως ο Μπίντσης είπε και πάλι “όχι” διώχνοντας σε κόρνερ με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στ’ αποδυτήρια δίχως σκορ.
Αφού σε όλο το πρώτο 45λεπτο δεν έγινε το 1-0, ήρθε το 0-1 στο ξεκίνημα του δευτέρου: Στο 47ο λεπτό ο Μηνάς έκανε καταπληκτική ατομική ενέργεια, έκανε το πλασέ με το αριστερό με τον Κορωνάκη να μην μπορεί να κάνει τίποτα και την Μύκονο να παίρνει προβάδισμα με 0-1.
Ο Γρανίτης έβγαλε αντίδραση και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης με τις χαμένες ευκαιρίες να συνεχίζονται και στο 55′ χάθηκε τεράστια φάση! Ο Παχής έβγαλε την σέντρα από τ’ αριστερά, ο Μαρτσάκης εντελώς μόνος μέσα από την μικρή περιοχή της Μυκόνου, εντελώς αμαρκάριστος, έχασε μοναδική ευκαιρία για το 1-1 στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.
Στο 65′ ο Τσιμπουέζε έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ ενώ μετά την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα η Μύκονος διατηρούσε εύκολα το υπέρ της προβάδισμα δίχως ν’ απειλείται από τους παίκτες του Θάνου Χατζηαθανασίου.
Στο 70′ απειλησε ο Γρανίτης με τον Στέφανο Μαρτσάκη να κάνει το σουτ όμως αυτό κόπηκε από τον Λογαρά να βάζει την κόντρα και την μπάλα ν’ απομακρύνεται στην συνέχεια. Ο Γρανίτης απείλησε μετά από αρκετή ώρα όταν στο 88′ την εκτέλεση φάουλ του Δημητριάδη μπλόκαρε την μπάλα ο Μπίντσης. Οι γηπεδούχοι τα έπαιξαν όλα για όλα ψάχνοντας στην ισοφάριση με την Μύκονο ν’ αγγίζει το 0-2 στο 93′ όταν ο Στάρτσεβιτς βγήκε στην αντεπίθεση, έκανε το σουτ με τον Κορωνάκη να διώχνει σε κόρνερ.
Η Μύκονος με την απόδραση της από τα Χανιά παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς ενώ ο Γρανίτης συνεχίζει δίχως βαθμό μετά από τέσσερις αγωνιστικές.
Γρανίτης – ΑΕ Μυκόνου 0-1
Γ’ Εθνική: 4η αγωνιστική
Γήπεδο: Μουρνιές
Σκόρερ: 47′ Μηνάς
Διαιτητής: Χανιωτάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Μπιμπάκης – Βασιλάκης (Ηρακλείου)
Παρατηρητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου) Γρανίτης (Θάνος Χατζηαθανασίου): Κορωνάκης, Βασιλάκης, Παχής, Στεφανίδης, Λαμπάκης, Κοκάκης (74′ Παπαδάκης, 87′ λ.τρ. Νιαυραδάκης), Νησιούδης, Δημητριάδης, Ψαράκης (74′ Μαυρομάτης), Μαρτσάκης (74′ Αργυρουδάκης), Τσιμπουέζε Μύκονος (Σωτήρης Αντωνίου): Μπίντσης, Κατάνας, Κέμπε (92′ Κιρκιλιανίδης), Σέχου, Ρίζος (92′ Δελιόπουλος), Δόρης, Σταμένκοβιτς (60′ Στάρτσεβιτς), Μηνάς, Μελισσόπουλος (60′ Ζγκούρι), Τοπάλ, Λογαράς Πηγή :sportcaster. gr
Δείτε ακόμα
-
13/10/2025 | 21:06ΒΙΝΤΕΟ | Το όμορφο γκολ του Μπουρούς που έδωσε τη νίκη στον Πανθηραϊκό με την Κ19 του ΟΦΗ
-
13/10/2025 | 18:38ΒΙΝΤΕΟ | Το γκολ του Ντραμέ στο φιλικό ΟΦΗ Κ19 - Πανθηραϊκός
-
13/10/2025 | 18:22Στην επίσημη παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος της Volley League ο ΑΟ Θήρας
-
13/10/2025 | 14:44Santorini Basketball League :Ο απολογισμός της πρεμιέρας - Αποτέλεσματα και βαθμολογία
-
13/10/2025 | 11:00Εβδομάδα κατά του σχολικού εκφοβισμού στον Δήμο Θήρας-το πρόγραμμα των δράσεων
-
13/10/2025 | 10:00Δήμος Θήρας : Ξεκινάει η επίσημη έναρξη των μαθημάτων της Σ.Α.Ε.Κ Θήρας
-
13/10/2025 | 09:30Εθνική Ελλάδος :Στήριξη Μάκη Γκαγκάτση σε Ιβάν Γιοβάνοβιτς
-
13/10/2025 | 09:13Αυτά είναι τα 5 επιδόματα που έρχονται τον Νοέμβριο κι «ανακουφίζουν» τα νοικοκυριά
-
12/10/2025 | 19:40Πανθηραϊκός : Νίκες για τη Κ16 στη... Πάρο
-
12/10/2025 | 18:32Γ Εθνική - 6ος όμιλος - Δίδυμο κορυφής για ΑΕΜυκόνου και Σαρωνικό Αναβύσσου - Η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική