25/04/2024 | 19:40
Γ' Εθνικη
Είστε ολοι υπέροχοι, σας ευχαριστούμε που τιμήσατε την φανέλα της Ελλάς Σύρου!
Η αναγνώριση της Ελλάς προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την εξαιρετική πορεία τους όλη τη χρονιά
Η Ελλάς επικράτησε με σκορ 4-0 του ΠΑΟ Βάρδας στον αγώνα της 33ης αγωνιστικής του Γ’ ομίλου που έλαβε χώρα την Πέμπτη (25/4) το πρωί στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων και στον οποίο ολοκληρώθηκαν οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Τα γκολ της Ελλάς πέτυχαν οι Μούντριχας, Κασάπης, Μελισσόπουλος και Μεντρι.
Την βράβευση έκανε ο αρχηγός της ομάδας Αλέξανδρος Μελισσόπουλος, οποίος τιμητικά παρέδωσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Συριανό Κυριάκο Μανουδάκη, οποίος έδειξε οτι το ποδόσφαιρο δεν ξεχνιέται, έχοντας μια ασιστ, μια χαμένη ευκαιρία με ψαλιδάκι και ονειρική εμφάνιση!
Είναι ενδιαφέρον που όλα τα Συριανά παιδιά είχαν χρόνο συμμετοχής στον αγώνα, μαζί με τον Κυριάκο Μανουδάκη, που τιμήθηκε κατά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο από τον σύλλογο μας για τη συνεισφορά του στο Συριανό ποδόσφαιρο.
Το μέλλον του Συριανού ποδοσφαίρου σε αναμνηστική φωτογραφία με τον Κυριακό Μανουδάκη, τον Γενικό αρχηγό κ. Καραμολέγκο και τον Συριανό…πλέον παίκτη μας και προπονητή της Βαλένθια απο την οποία προέρχονται οι 4 παίκτες την οποία και ευχαριστούμε γι άλλη μια φορά για την συνεργασία
Σημαντικό ήταν επίσης το γεγονός ότι νεαροί παίκτες όπως οι Ρούσσος, Μεντρί, Κουκουλάς, Ρηγούτσος είχαν επίσης χρόνο συμμετοχής, παίρνοντας την ευκαιρία να αποκτήσουν πείρα στον αγωνιστικό χώρο, φωνάζοντας ότι το μέλλον του συριανού ποδοσφαίρου είναι εδώ, σε συνδυασμό και με την παρουσία του Παραβαλου και του Συριανού, οι οποίοι κέρδισαν θέση στην εντεκάδα!
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, τον προπονητή μας Παναγιώτη Χριστοφιλέα και τους συνεργάτες του Βασίλη Κοτζαπαναγιώτη, Γιάννη Κυρζόπουλο και Νίκο Πρέκα!
Οι σκόρερ μέχρι στιγμής της Ελλάς Σύρου, μια αγωνιστική πριν το τέλος του Πρωταθλήματος:
Μούντριχας 13 Μελισσόπουλος 11 Μηνάς 8, Παυλόπουλος 7, Κόντσι 4, Λαντίκας 3, Παράβαλος 3, Κασάπης 3, Μπακατσέλος 2, Ζάχι 2, Πρεβεζιάνος 1, Ζαφείρης 1, Συριανός 1, Μέντρι 1, αυτογκόλ 1.
Ένας αγώνας που κυριάρχησαν πολλά έντονα συναισθήματα! Δικαίωση, σωστές επιλογές, αναγνώριση μιας συλλογικής προσπάθειας και φυσικά ενθουσιασμός γι αυτή την ονειρική πορεία! Το σημερινό παιχνίδι, παρόλο της ακατάλληλης ώρας, μας επιφύλασσε πολλές συγκινήσεις και εκπλήξεις τόσο για την ιστορία της ομάδας όσο και το μέλλον αυτής της ομάδας, η οποία ήρθε για να μείνει στη Γ Εθνική αλλά όπως αποδείχτηκε εκ των αποτελεσμάτων να πρωταγωνιστήσει και να παίξει εκπληκτικό ποδόσφαιρο!


Μούντριχας 13 Μελισσόπουλος 11 Μηνάς 8, Παυλόπουλος 7, Κόντσι 4, Λαντίκας 3, Παράβαλος 3, Κασάπης 3, Μπακατσέλος 2, Ζάχι 2, Πρεβεζιάνος 1, Ζαφείρης 1, Συριανός 1, Μέντρι 1, αυτογκόλ 1.





Δείτε ακόμα
-
24/04/2025 | 10:52Επιδότηση ενοικίου: Ποιοι θα λάβουν έως 1.700 ευρώ – Παραδείγματα
-
24/04/2025 | 10:38EuroLeague : Ψάχνει τη δεύτερη νίκη ο "Επτάστερος" απόψε κόντρα στην Εφές
-
24/04/2025 | 10:00Μπαράζ Γ Εθνικής : Το πλήρες πρόγραμμα του μίνι πρωταθλήματος σε όλους τους ομίλους
-
24/04/2025 | 09:30Euroleague: Τα αποτελέσματα στα πρώτα παιχνίδια και το πρόγραμμα στο Game 2 των playoffs
-
23/04/2025 | 20:17Ναυτικός όμιλος Σαντορίνης: Συμμετέχει με 4 αθλητές στην Πανελλήνια Πρόκριση για την Εθνική ομάδα
-
23/04/2025 | 18:37Μπαράζ Γ Εθνικής : Ορίστηκαν οι διαιτητές...ξεκινάνε τα μπαράζ με μόνο 2 παιχνίδια στον όμιλο του πρωταθλητή Κυκλάδων
-
23/04/2025 | 17:21Γ Εθνική :Αποχώρηση έκπληξη του Γιάννη Συλεβίστα από το Χαϊδάρι του Μιχάλη Θεοδοσιάδη
-
23/04/2025 | 14:41Στο διεθνές τουρνουά "The Cup of Rhodes Knights” η Κ16 του Πανθηραϊκού
-
23/04/2025 | 13:20Super League - Playout : Κρίσιμα παιχνίδια για την παραμονή στο σημερινό πρόγραμμα
-
23/04/2025 | 10:40Επίδομα παιδιού από τον ΟΠΕΚΑ: Πότε θα πληρωθούν οι επόμενες δόσεις