25/04/2024 | 19:40
Γ' Εθνικη
Είστε ολοι υπέροχοι, σας ευχαριστούμε που τιμήσατε την φανέλα της Ελλάς Σύρου!
Η αναγνώριση της Ελλάς προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την εξαιρετική πορεία τους όλη τη χρονιά
Η Ελλάς επικράτησε με σκορ 4-0 του ΠΑΟ Βάρδας στον αγώνα της 33ης αγωνιστικής του Γ’ ομίλου που έλαβε χώρα την Πέμπτη (25/4) το πρωί στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων και στον οποίο ολοκληρώθηκαν οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Τα γκολ της Ελλάς πέτυχαν οι Μούντριχας, Κασάπης, Μελισσόπουλος και Μεντρι.
Την βράβευση έκανε ο αρχηγός της ομάδας Αλέξανδρος Μελισσόπουλος, οποίος τιμητικά παρέδωσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Συριανό Κυριάκο Μανουδάκη, οποίος έδειξε οτι το ποδόσφαιρο δεν ξεχνιέται, έχοντας μια ασιστ, μια χαμένη ευκαιρία με ψαλιδάκι και ονειρική εμφάνιση!
Είναι ενδιαφέρον που όλα τα Συριανά παιδιά είχαν χρόνο συμμετοχής στον αγώνα, μαζί με τον Κυριάκο Μανουδάκη, που τιμήθηκε κατά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο από τον σύλλογο μας για τη συνεισφορά του στο Συριανό ποδόσφαιρο.
Το μέλλον του Συριανού ποδοσφαίρου σε αναμνηστική φωτογραφία με τον Κυριακό Μανουδάκη, τον Γενικό αρχηγό κ. Καραμολέγκο και τον Συριανό…πλέον παίκτη μας και προπονητή της Βαλένθια απο την οποία προέρχονται οι 4 παίκτες την οποία και ευχαριστούμε γι άλλη μια φορά για την συνεργασία
Σημαντικό ήταν επίσης το γεγονός ότι νεαροί παίκτες όπως οι Ρούσσος, Μεντρί, Κουκουλάς, Ρηγούτσος είχαν επίσης χρόνο συμμετοχής, παίρνοντας την ευκαιρία να αποκτήσουν πείρα στον αγωνιστικό χώρο, φωνάζοντας ότι το μέλλον του συριανού ποδοσφαίρου είναι εδώ, σε συνδυασμό και με την παρουσία του Παραβαλου και του Συριανού, οι οποίοι κέρδισαν θέση στην εντεκάδα!
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, τον προπονητή μας Παναγιώτη Χριστοφιλέα και τους συνεργάτες του Βασίλη Κοτζαπαναγιώτη, Γιάννη Κυρζόπουλο και Νίκο Πρέκα!
Οι σκόρερ μέχρι στιγμής της Ελλάς Σύρου, μια αγωνιστική πριν το τέλος του Πρωταθλήματος:
Μούντριχας 13 Μελισσόπουλος 11 Μηνάς 8, Παυλόπουλος 7, Κόντσι 4, Λαντίκας 3, Παράβαλος 3, Κασάπης 3, Μπακατσέλος 2, Ζάχι 2, Πρεβεζιάνος 1, Ζαφείρης 1, Συριανός 1, Μέντρι 1, αυτογκόλ 1.
Ένας αγώνας που κυριάρχησαν πολλά έντονα συναισθήματα! Δικαίωση, σωστές επιλογές, αναγνώριση μιας συλλογικής προσπάθειας και φυσικά ενθουσιασμός γι αυτή την ονειρική πορεία! Το σημερινό παιχνίδι, παρόλο της ακατάλληλης ώρας, μας επιφύλασσε πολλές συγκινήσεις και εκπλήξεις τόσο για την ιστορία της ομάδας όσο και το μέλλον αυτής της ομάδας, η οποία ήρθε για να μείνει στη Γ Εθνική αλλά όπως αποδείχτηκε εκ των αποτελεσμάτων να πρωταγωνιστήσει και να παίξει εκπληκτικό ποδόσφαιρο!


Μούντριχας 13 Μελισσόπουλος 11 Μηνάς 8, Παυλόπουλος 7, Κόντσι 4, Λαντίκας 3, Παράβαλος 3, Κασάπης 3, Μπακατσέλος 2, Ζάχι 2, Πρεβεζιάνος 1, Ζαφείρης 1, Συριανός 1, Μέντρι 1, αυτογκόλ 1.





Δείτε ακόμα
-
15/10/2025 | 10:45EuroLeague :Σήμερα το δεύτερο "πιάτο" της 4ης αγωνιστικής - Με Βιλερμπάν ο Παναθηναϊκός /οι ώρες και τα κανάλια των παιχνιδιών
-
15/10/2025 | 10:20Οι αγώνες της 2ης Αγωνιστικής της “Santorini Basketball League 2025-2026”
-
15/10/2025 | 10:05EuroLeague :Η βαθμολογία μετά την ήττα του Ολυμπιακού
-
15/10/2025 | 09:45Super League 2 :Σάββατο ή Ελλάς Σύρου - το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής
-
15/10/2025 | 09:15Συντάξεις Νοεμβρίου: Οι ημερομηνίες πληρωμών για όλους τους συνταξιούχους
-
14/10/2025 | 21:30Συγκλονιστικό: Νίκησε τον καρκίνο και επέστρεψε στον ΑΟ Θήρας!
-
14/10/2025 | 14:51Πήρε το δίπλωμα UEFA D η Βαρβάρα Κυριακάκη - Τα συγχαρητήρια της Θύελλας Καμαρίου
-
14/10/2025 | 12:15EuroLeague : Χωρίς ανάσα ο Ολυμπιακός, σήμερα με την Εφές - το πρόγραμμα της ημέρας (Τρίτη 14/10)
-
14/10/2025 | 11:44Δήμος Θήρας :Παραδοσιακό Πολιτιστικό Μουσικοχορευτικό Αντάμωμα
-
14/10/2025 | 10:55Superleague 2 – Β’ όμιλος: Το «στραβοπάτημα» της Καλαμάτας, ο ουσιαστικός Πανιώνιος και η ανεβασμένη Ελλάς Σύρου