29/05/2023 | 12:16
Γ' Εθνικη
Αιχμηρός ο Πρόεδρος του Αετού Λουτρών - Διαιτητής "κρεοπώλης" στη Σύρο
Ο θυμός που επικρατεί στις τάξεις του Αετού Λουτρών, εξαιτίας της διαιτητικής τριάδας στη Σύρο, αποτυπώνεται πλήρως στα λόγια του προέδρου του σωματείου Νίκου Σπανού.
Ο Κύριος Σπανός αναφέρεται στη ρίψη φωτοβολίδας στο γήπεδο, αλλά και στους αυτοσχέδιους δυναμίτες που έπεφταν στα πόδια του βοηθού διαιτητή. Η δημοσίευση του, αναφέρει:
Κατάντια!
Την Τετάρτη παίξαμε με την καλύτερη ομάδα του ομίλου, τον Ηλυσιακό Αθηνών, την Πέμπτη το πρωί στις 06:10 μπήκαμε στο πλοίο και ταξιδέψαμε για Σύρο. Φτάσαμε στο νησί στις 18:50 της Πέμπτης. Σήμερα το απόγευμα στις 16:00, δώσαμε τον αγώνα μας απέναντι στην ομάδα της Ελλάς Σύρου. Μια ομάδα που γύρευε το τρίποντο για να έχει συνέχεια! Παρ' όλη την κούραση, παρ' όλη την ταλαιπωρία, όλη η ομάδα, έβγαλε μέταλλο, έβγαλε ψυχή και πάθος, μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Τα έδωσαν όλα, αλλά που να ξέρουν ότι ένας ακατάλληλος, ανύπαρκτος βοηθός και ένας διαιτητής κρεοπώλης, θα μας στερούσαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Ένας επόπτης ο οποίος και πέρσι έκανε την ίδια κίνηση δίνοντας ανύπαρκτο πέναλτι στην ομάδα της Σύρου και ένας διαιτητής που έπαιζε τρίλιζα. Ρίψη φωτοβολίδας στο γήπεδο, σε μια φάση έπαιζε με τρεις μπάλες, αυτοσχέδιοι δυναμίτες έπεφταν στα πόδια του βοηθού του και εκείνος κοιμόταν στον ύπνο του δικαίου.
Κάτι είχε πιει, κάτι είχε πάρει δεν εξηγείται, δεν έβλεπε, δεν άκουγε δεν έκανε μια κίνηση προς τον παρατηρητή αγώνα! Αν είναι δυνατόν, τετοια παιδαρέλια να ξεφτιλίζουν τον θεσμό της διαιτησίας! Περιμένω να δv τον παρατηρητή διαιτησίας, αυτόν τον έμπειρο χειρουργό πώς θα τον βαθμολογήσει.
Πώς όλοι εμείς οι παράγοντες να εμπιστευτούμε αυτόν τον θεσμό! Πώς να στείλουμε τα παιδιά μας να γίνουν διαιτητές; Πώς να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά με τέτοιους σαλτιμπάγκους! Πώς να τους υποστηρίξουμε, πώς να μπούμε μπροστά στους φιλάθλους μας; Όσο και να μην θέλω να ασχολούμαι μαζί τους, όσο και να μην θέλω να τους αναφέρω με προκαλούν βάναυσα.
Είναι πολύ λίγοι μπροστά σε εμένα και στην ομάδα μου! Καλή συνέχεια σε όλους, αλλά τα σκατά όσο και ζάχαρη να βάλεις, σκατά θα παραμείνουν! Έχω μάθει κάποιους να τους στέλνω στο σπίτι τους, αργώ λίγο, αλλά τους στέλνω!
Υ.Γ.: Να φανταστείτε, το ποσό τραγικός ήταν, πήρε φωτιά ο τάπητας, άναβε και δεν σταμάτησε το παιχνίδι. Έριξε φίλαθλος μπουκαλάκι νερό για να σβήσουν τη φωτιά με τον β' Βοηθό να σπρώχνει τον μπουκάλι σε ποδοσφαιριστή για να σβήσει τη φωτιά και αυτός ο τιτανοτεράστιος διαιτητής συνέχισε το παιχνίδι χωρίς να συμβαίνει τίποτα! Σκηνές απείρου κάλλους, με τα σημερινά παρτάλια!»
Δείτε ακόμα
-
15/10/2025 | 21:25Σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών ο Συριανός Κουμπαράκης!
-
15/10/2025 | 16:31Γ Εθνική :Ανεβαίνει συνεχώς ο Μήνας της ΑΕΜυκόνου - Αναλυτικά τα πρώτα "κανόνια" σε όλους τους ομίλους
-
15/10/2025 | 13:45Κύπελλο ερασιτεχνών :Ντέρμπι για την ΑΕΜυκόνου - Αυτός είναι ο αντίπαλός της / όλα τα ζευγάρια
-
15/10/2025 | 10:45EuroLeague :Σήμερα το δεύτερο "πιάτο" της 4ης αγωνιστικής - Με Βιλερμπάν ο Παναθηναϊκός /οι ώρες και τα κανάλια των παιχνιδιών
-
15/10/2025 | 10:20Οι αγώνες της 2ης Αγωνιστικής της “Santorini Basketball League 2025-2026”
-
15/10/2025 | 10:05EuroLeague :Η βαθμολογία μετά την ήττα του Ολυμπιακού
-
15/10/2025 | 09:45Super League 2 :Σάββατο ή Ελλάς Σύρου - το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής
-
15/10/2025 | 09:15Συντάξεις Νοεμβρίου: Οι ημερομηνίες πληρωμών για όλους τους συνταξιούχους
-
14/10/2025 | 21:30Συγκλονιστικό: Νίκησε τον καρκίνο και επέστρεψε στον ΑΟ Θήρας!
-
14/10/2025 | 14:51Πήρε το δίπλωμα UEFA D η Βαρβάρα Κυριακάκη - Τα συγχαρητήρια της Θύελλας Καμαρίου