06/03/2022 | 14:40
Α.Σ. Σαντορινης 2020
Ηλιούπολη - Σαντορίνη 1-1: Έδωσε μεγάλη μάχη και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας
Την ισοπαλία με 1-1 κατάφερε να αποσπάσει η Σαντορίνη στην Ηλιούπολη από την πρωτοπόρο, για την 17η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Δίνοντας μία μεγάλη μάχη, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Νίκου Παντέλη, παρότι έμεινε πίσω στο σκορ, επανήλθε δυναμικά, με τις αλλαγές να βοηθούν σημαντικά στο τελικό αποτέλεσμα. Πλέον, η Σαντορίνη φτάνει τους 26 βαθμούς σε 15 αγώνες και δεν εγκαταλείπει τον στόχο της δεύτερης θέσης όπου αυτή τη στιγμή βρίσκεται ο Φωστήρας.
Η αναμέτρηση
Ελάχιστα πράγματα είχε να μας προσφέρει σε θέαμα και φάσεις το πρώτο ημίχρονο. Η μοναδική ευκαιρία που σημειώθηκε ήταν αυτή του Γεμιστού στο 17', όταν συνάντησε μία όμορφη κάθετη πάσα και από πλάγια θέση αστόχησε, στέλνοντας τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Η κατοχή ήταν μοιρασμένη για το μεγαλύτερο μέρος του ημιχρόνου, με την Ηλιούπολη να ανεβαίνει αρκετά μετά το μισάωρο, κερδίζοντας περισσότερες δεύτερες μπάλες. Τέσσερα λεπτά πριν το σφύριγμα της ανάπαυλας, σε κόρνερ της Σαντορίνης, ο Μάγκας βρέθηκε σε έντονη αντιπαράθεση με πληθώρα παικτών της Ηλιούπολης την οποία ευτυχώς διέκοψαν διαιτητής και συμπαίκτες.
Το δεύτερο μέρος ήταν μία τελείως διαφορετική ιστορία. Η Ηλιούπολη, μπήκε πιο αποφασισμένα και δυναμικά, με τον Γεμιστό να φτάνει κοντά στο γκολ δις, στο 55' και στο 64'. Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ, βρήκε τελικά το γκολ στο 65' με τον Σάμιο, ο οποίος έπειτα από αναμπουμπούλα σε εκτέλεση κόρνερ του Ζέλο, σκόραρε με προβολή και έκανε το 1-0.
Η αλλαγή του κ. Παντέλη όμως στο 74', ο οποίος πέρασε μέσα τον Μπονέτι, ήρθε να αλλάξει τα πράγματα άρδην για την κυκλαδίτικη ομάδα. Ο Ιταλός, χαράμισε μία εξαιρετική ευκαιρία σε φάση τετ α τετ στο 76', αλλά η ενέργεια και οι κινήσεις του έκαναν σοβαρή ζημία στον «Ήλιο». Στο 79', με δική του εκτέλεση κόρνερ το οποίο επίσης κέρδισε ο ίδιος, η Σαντορίνη βρήκε με εμφατικό τρόπο την ισοφάριση, αφού ο Συρεγγέλας με καρφωτή κεφαλιά δεν άφησε καμία ελπίδα στον Μάνο και έγραψε το 1-1.
Η τελευταία μεγάλη φάση του ματς, ανήκε στους γηπεδούχους. Ο Μπιρμπιλής, ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση των 90, έδιωξε στη γραμμή τη μπάλα με το κεφάλι, γλιτώνοντας έτσι την ομάδα του από το δεύτερο γκολ. Οι δύο προπονητές, έκαναν τις τελευταίες τους αλλαγές στις καθυστερήσεις, αλλά τίποτα δεν άλλαξε και η αναμέτρηση έληξε στο 1-1.
Η Ηλιούπολη, παραμένει με άνεση στην πρώτη θέση με 36 βαθμούς, με τον Φωστήρα να είναι η μόνη ομάδα αυτή τη στιγμή που θα μπορούσε να την απειλήσει.
Όσο για τη Σαντορίνη, η μαχητική της πορεία στη Γ' Εθνική φέτος συνεχίζεται και δείχνει ότι φέτος έχει αδικήσει τον εαυτό της...
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Δείτε ακόμα
-
18/07/2026 | 11:23Santorini socca league: Ώρα για Final Four- το πρόγραμμα του Σαββάτου -
18/07/2026 | 10:19Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (18/7) -
18/07/2026 | 09:40Γ Εθνική: Αυτή είναι η νέα ομάδα του ...Νίκου Παντέλη -
18/07/2026 | 09:30Ολυμπιακός – Φορτούνα Σίταρντ 3-1: "Μαγικός" ο Ζότα Σίλβα, που έκανε ντεμπούτο με χατ-τρικ -
18/07/2026 | 09:20«Ανακαινίζω 2026»: Διευρύνονται τα κριτήρια -
18/07/2026 | 09:00Με Γαλλία-Αγγλία και Ολυμπιακό -Άγιαξ οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του Σαββάτου (18/7) -
17/07/2026 | 19:10Ένας από τους κορυφαίους προπονητές στο Socca έρχεται στη Σαντορίνη! -
17/07/2026 | 18:21Γ Εθνική: Το τελικό πλάνο...τόσοι πέφτουν ,τόσοι ανεβαίνουν - Τι λέει η προκήρυξη της νέας Γ εθνικής -
17/07/2026 | 17:37ΕΠΣ Κυκλάδων: Ευχαρίστησε τον Δήμο για την παραχώρηση του γηπέδου της Ερμούπολης -
17/07/2026 | 16:28Έως ...τότε η παράταση για την υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος