23/04/2021 | 14:08
Α.Σ. Σαντορινης 2020
Αντίδραση της Football League κατά SL2 για την αναδιάρθρωση
Αίσθηση προκάλεσε η χθεσινή απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης SL2-FL, να εναντιωθεί στη νομοθεσία για αναδιάρθρωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
H πρώτη αντίδραση ήρθε απο το υφυπουργείο αθλητισμού, ενώ πριν από λίγο είχαμε και αντίδραση από τις ομάδες της Football League.
Πιο συγκεκριμένα η αντίδραση ήρθε μέσω μιας σκληρής ανακοίνωσης,η οποία χαρακτηριστικά αναφέρει τα εξής :
«Για άλλη μια φορά στο ίδιο έργο θεατες με καποιες ομαδες να ξεκινάνε πόλεμο εναντίον μιας νομοθεσίας που βάζει πρώτα το καλό του ποδοσφαίρου την στιγμή που βλέπουν την άνοδο να χάνετε.
Κύριοι σταματήστε να παίζετε με τη σοβαρότητα του Υπουργείου Αθλητισμού και την ύπαρξη 20 Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών της FOOTBALL LEAGUE, οι οποίες ξεκίνησαν το Πρωτάθλημα, έχοντας σαν δεδομένο το σχέδιο που αναρτήθηκε στη Διαβούλευση και το όραμα της εξυγίανσης που έθεσε ο Υπουργός.
Σας υπενθυμίζουμε ότι καμία ομάδα από εσάς τις 12 της SUPER LEAGUE 2, δεν είχε αναρτήσει οποιαδήποτε άποψη στην ανοικτή διαβούλευση του Νομοσχεδίου, αντιθέτως τώρα εμφανίζεστε υποστηρικτές του εκτρώματος ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ και με μεθοδεύσεις και κλειστές διαβουλεύσεις, προσπαθείτε να δημιουργήσετε άλλα δεδομένα.
Επίσης σας υπενθυμίσουμε ότι κατά την 41η συνεδρίαση της στις 19.8.20 η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε και έστειλε αίτημα στον κ. Υφυπουργό για την κατάργηση της Football League και την διεξαγωγή της Super League 2 σε δυο ομίλους.
Οι 20 ομάδες της FOOTBALL LEAGUE σε αντίθεση με εσάς, με μηδενικά έσοδα, αποφάσισαν την έναρξη του Πρωταθλήματος, στηριζόμενες στην ανάρτηση του Υπουργού Αθλητισμού κου Λ. Αυγενάκη, στη διαβούλευση.
Οι ομάδες της FOOTBALL LEAGUE επίσης, εξέφρασαν ευθαρσώς απόψεις στη διαβούλευση του Ελληνικού Κοινοβουλίου, για τη δημιουργία ενιαίας Β΄ Εθνικής Κατηγορίας 32 ομάδων για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.
Επειδή τα γραπτά μένουν και έχουμε μάθει να λειτουργούμε με διαφάνεια και με σταθερές απόψεις, συνταχθείτε μαζί μας στην προσπάθεια για τη δημιουργία ενός καλύτερου ποδοσφαιρικού προϊόντος στην Ελλάδα».
Δείτε ακόμα
-
14/10/2025 | 21:30Συγκλονιστικό: Νίκησε τον καρκίνο και επέστρεψε στον ΑΟ Θήρας!
-
14/10/2025 | 14:51Πήρε το δίπλωμα UEFA D η Βαρβάρα Κυριακάκη - Τα συγχαρητήρια της Θύελλας Καμαρίου
-
14/10/2025 | 12:15EuroLeague : Χωρίς ανάσα ο Ολυμπιακός, σήμερα με την Εφές - το πρόγραμμα της ημέρας (Τρίτη 14/10)
-
14/10/2025 | 11:44Δήμος Θήρας :Παραδοσιακό Πολιτιστικό Μουσικοχορευτικό Αντάμωμα
-
14/10/2025 | 10:55Superleague 2 – Β’ όμιλος: Το «στραβοπάτημα» της Καλαμάτας, ο ουσιαστικός Πανιώνιος και η ανεβασμένη Ελλάς Σύρου
-
14/10/2025 | 09:45Κυπέλλο Ερασιτεχνών: Κληρώνει από την 3η Φάση έως και τον Τελικό-Μαθαίνει αντίπαλο η ΑΕΜυκόνου
-
14/10/2025 | 09:23Τσιγάρα: Εκτόξευση τιμών έως 7 ευρώ το πακέτο!
-
13/10/2025 | 21:06ΒΙΝΤΕΟ | Το όμορφο γκολ του Μπουρούς που έδωσε τη νίκη στον Πανθηραϊκό με την Κ19 του ΟΦΗ
-
13/10/2025 | 18:38ΒΙΝΤΕΟ | Το γκολ του Ντραμέ στο φιλικό ΟΦΗ Κ19 - Πανθηραϊκός
-
13/10/2025 | 18:22Στην επίσημη παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος της Volley League ο ΑΟ Θήρας