23/04/2021 | 14:08
Α.Σ. Σαντορινης 2020
Αντίδραση της Football League κατά SL2 για την αναδιάρθρωση
Αίσθηση προκάλεσε η χθεσινή απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης SL2-FL, να εναντιωθεί στη νομοθεσία για αναδιάρθρωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
H πρώτη αντίδραση ήρθε απο το υφυπουργείο αθλητισμού, ενώ πριν από λίγο είχαμε και αντίδραση από τις ομάδες της Football League.
Πιο συγκεκριμένα η αντίδραση ήρθε μέσω μιας σκληρής ανακοίνωσης,η οποία χαρακτηριστικά αναφέρει τα εξής :
«Για άλλη μια φορά στο ίδιο έργο θεατες με καποιες ομαδες να ξεκινάνε πόλεμο εναντίον μιας νομοθεσίας που βάζει πρώτα το καλό του ποδοσφαίρου την στιγμή που βλέπουν την άνοδο να χάνετε.
Κύριοι σταματήστε να παίζετε με τη σοβαρότητα του Υπουργείου Αθλητισμού και την ύπαρξη 20 Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών της FOOTBALL LEAGUE, οι οποίες ξεκίνησαν το Πρωτάθλημα, έχοντας σαν δεδομένο το σχέδιο που αναρτήθηκε στη Διαβούλευση και το όραμα της εξυγίανσης που έθεσε ο Υπουργός.
Σας υπενθυμίζουμε ότι καμία ομάδα από εσάς τις 12 της SUPER LEAGUE 2, δεν είχε αναρτήσει οποιαδήποτε άποψη στην ανοικτή διαβούλευση του Νομοσχεδίου, αντιθέτως τώρα εμφανίζεστε υποστηρικτές του εκτρώματος ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ και με μεθοδεύσεις και κλειστές διαβουλεύσεις, προσπαθείτε να δημιουργήσετε άλλα δεδομένα.
Επίσης σας υπενθυμίσουμε ότι κατά την 41η συνεδρίαση της στις 19.8.20 η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε και έστειλε αίτημα στον κ. Υφυπουργό για την κατάργηση της Football League και την διεξαγωγή της Super League 2 σε δυο ομίλους.
Οι 20 ομάδες της FOOTBALL LEAGUE σε αντίθεση με εσάς, με μηδενικά έσοδα, αποφάσισαν την έναρξη του Πρωταθλήματος, στηριζόμενες στην ανάρτηση του Υπουργού Αθλητισμού κου Λ. Αυγενάκη, στη διαβούλευση.
Οι ομάδες της FOOTBALL LEAGUE επίσης, εξέφρασαν ευθαρσώς απόψεις στη διαβούλευση του Ελληνικού Κοινοβουλίου, για τη δημιουργία ενιαίας Β΄ Εθνικής Κατηγορίας 32 ομάδων για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.
Επειδή τα γραπτά μένουν και έχουμε μάθει να λειτουργούμε με διαφάνεια και με σταθερές απόψεις, συνταχθείτε μαζί μας στην προσπάθεια για τη δημιουργία ενός καλύτερου ποδοσφαιρικού προϊόντος στην Ελλάδα».
Δείτε ακόμα
-
18/07/2026 | 09:40Γ Εθνική: Αυτή είναι η νέα ομάδα του ...Νίκου Παντέλη -
18/07/2026 | 09:30Ολυμπιακός – Φορτούνα Σίταρντ 3-1: "Μαγικός" ο Ζότα Σίλβα, που έκανε ντεμπούτο με χατ-τρικ -
18/07/2026 | 09:20«Ανακαινίζω 2026»: Διευρύνονται τα κριτήρια -
18/07/2026 | 09:00Με Γαλλία-Αγγλία και Ολυμπιακό -Άγιαξ οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του Σαββάτου (18/7) -
17/07/2026 | 19:10Ένας από τους κορυφαίους προπονητές στο Socca έρχεται στη Σαντορίνη! -
17/07/2026 | 18:21Γ Εθνική: Το τελικό πλάνο...τόσοι πέφτουν ,τόσοι ανεβαίνουν - Τι λέει η προκήρυξη της νέας Γ εθνικής -
17/07/2026 | 17:37ΕΠΣ Κυκλάδων: Ευχαρίστησε τον Δήμο για την παραχώρηση του γηπέδου της Ερμούπολης -
17/07/2026 | 16:28Έως ...τότε η παράταση για την υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος -
17/07/2026 | 15:23Γ Εθνική: Δίνει "χώρο" και στους Ναξιώτες ο Παναξιακός - ανανέωσε την συνεργασία με τον... Καλαβρό -
17/07/2026 | 14:25Super League 2: "Στρατηγική" συμφωνία για 3 χρόνια και εγένετο..."Superbet League 2"