14/07/2023 | 17:56
Θυελλα Καμαριου
Θύελλα Καμαρίου : Ένα υπέροχο 2ήμερο για τα παιδιά της Ακαδημίας στη Σύρο (φώτος)
Στο όμορφο νησί της Σύρου παρευρέθηκε η K10 της Ακαδημία της Θύελλας Καμαρίου, το διήμερο 10-11 Ιουλιου όπου συμμετείχε στο "Fair Play Grassroots Festival" που συνδιοργάνωσε η ΕΠΟ με την ΕΠΣ Κυκλάδων.
«Στόχος και σκοπός της Ακαδημίας μας - όπως αναφέρει η σχετική ανάρτηση της Θύελλας - είναι να δίνει την ευκαιρία και την δυνατότητα στους αθλητές της να ζουν νέες εμπειρίες, να αγωνίζονται συνεχώς έτσι ώστε να αναδεικνύουν τις δεξιότητες τους και να μπορούμε να εντοπίσουμε τις αδυναμίες τους, με σκοπό την βελτίωσή τους.
Επιδίωξη μας να γνωρίσουμε στα παιδιά τον αθλητισμό, να τα κάνουμε κοινωνικά, να τους γνωρίσουμε την αξία της ομαδικότητας, της συμμετοχής, της προσπάθειας.
Σκοπός (και αυτοσκοπός μας) σε αυτές τις ηλικίες ΔΕΝ είναι η νίκη... αλλά να παίζουν όλα τα παιδιά δίκαια στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι και του FAIR PLAY διδάσκοντάς τους πως θα γίνουν καλύτεροι τόσο ποδοσφαιρικά όσο και ηθικά.
Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε θερμά την ΕΠΣ Κυκλάδων και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο Ρένο Φρέρη για την άψογη διοργάνωση και για την ευκαιρία που έδωσε σε όλα τα παιδιά των Κυκλάδων να συναντηθούν, να γνωριστούν να παίξουν και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.
Το ζήσαμε στο έπακρον και ανανεώνουμε οπωσδήποτε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά.
Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας και προς όλους τους γονείς που συνόδευσαν την αποστολή μας και βοήθησαν στα μέγιστα όλα τα παιδιά σε ότι χρειάστηκαν.
Είστε όλοι άψογοι!!!
Η εμπιστοσύνη που δείχνετε στα πρόσωπά μας κ την Ακαδημία μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε κ να προχωρήσουμε όλοι μαζί σαν μια μεγάλη οικογένεια για νέες εμπειρίες και πρωτόγνωρες στιγμές, κάνοντας τα παιδιά σας καλύτερους ανθρώπους στην κοινωνία και κατ΄ επέκταση καλούς αθλητές/πρωταθλητές»
Η ομάδα της Σαντορίνης εδωσε το παρόν με 2 αγωνιστικά τμήματα αποτελούμενα από 14 συνολικά αθλητές και γονείς που συνόδευσαν την αποστολή μας.
Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία:
-Να αγωνιστούν όλοι τους με πολλές ομάδες
-Να κάνουν νέες γνωριμίες
-Να δημιουργήσουν καινούριες φιλίες
-Να ζήσουν υπέροχες στιγμές γεμάτες ποδόσφαιρο
-Να γνωρίσουν από κοντά έναν από τους Legend του 2004




Δείτε ακόμα
-
28/09/2023 | 23:16Super League: Πέρασε εύκολα ο ΠΑΟ από την Τρίπολη - Λύτρωση στο 95΄ γ΄ια την ΑΕΚ
-
28/09/2023 | 16:31Γ ΄Εθνική : Εκτός έδρας δοκιμασίες για Ελλάς και Μύκονο - Οι διαιτητές της Κυριακής
-
28/09/2023 | 16:24Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων
-
28/09/2023 | 15:16Βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Η Μπαρτσελόνα ύποπτη για δωροδοκία διαιτητών
-
28/09/2023 | 15:15Το νέο λεωφορείο της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου
-
28/09/2023 | 14:38Σαντορίνη: Θλίψη για τον 51χρονο εργάτη που έχασε τη ζωή του
-
28/09/2023 | 10:19Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Άνοιξε εκ νέου το σύστημα για την υποβολή αιτήσεων
-
28/09/2023 | 10:11Youth Pass: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις
-
28/09/2023 | 09:19Μπλόκο στα κοινωνικά επιδόματα των «φτωχών» ελεύθερων επαγγελματιών
-
28/09/2023 | 09:00Super League:Επικίνδυνη έξοδος για Παναθηναϊκό - Εντός ΑΕΚ και Πανσερραϊκός