26/01/2025 | 12:31
Θυελλα Καμαριου
Α ΕΠΣΚ : Ο Μανωλάς έκρινε το ντέρμπι στη Νάξο
Ένα γκολ από τον Κώστα Μανωλά, έκρινε το ντέρμπι της Νάξου ανάμεσα στον Πανναξιακό και την Θύελλα Καμαρίου, που πλεον είναι εκτός μάχης για την 1η θέση του ομίλου και πλέον θα κάνει ανασύνταξη δυνάμεων για την β΄φάση του πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να διαβάσουν τον αντίπαλο τους με την Θύελλα να παίρνει περισσότερα μέτρα στο γήπεδο.
Ο Μανωλάς στο 11' σε σέντρα του Πιτταρά, προσπάθησε με το κεφάλι να απειλήσει, χωρίς όμως να ανησυχήσει τον Κούκα, ενώ στο 17΄ο Κοντομίχης από αριστερά έβγαλε τον Καρακούση σε πολύ καλή θέση για σουτ μέσα στην περιοχή, με τον επιθετικό της Θύελλας να δείχνει να αιφνιδιάζεται και να μην κάνει καλή επιλογή.
Το ίδιο έκανε και στο 24΄όταν και πάλι βρέθηκε σε θέση βολής μετά από ωραία επίθεση της ομάδας του και πάλι από αριστερά, η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του, απέφυγε ωραία τον Κοτσάκη και μόνος απέναντι στην ανυπεράσπιστη εστία σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του να ανοίξει το σκορ.
Ο Πανναξιακός στη συνέχεια ανέβασε τις γραμμές του δημιουργώντας πίεση στην άμυνα της Θύελλας που όμως ανταποκρίθηκε, χωρίς να δημιουργηθεί η μεγάλη φάση.
Ο Πανναξιακός όμως κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, σε ένα πολύ χρονικά σημείο του παιχνιδιού, όταν στο 42΄ο Μανωλάς κέρδισε φάουλ στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, με τον ίδιο να αναλαμβάνει την εκτέλεση του. Η μπάλα κόντραρε στο τείχος , ξεγέλασε τον Κούκα και κατέληξε στα δίκτυα για να γίνει έτσι το 1-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης η Θύελλα είχε μια καλή στιγμή, όταν στο 48΄φάουλ του Νικλητσιώτη απόκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Κοτσάκης.
Οι γηπεδούχοι έφθασαν πολύ κοντά στο 2-0 στο 61΄όταν ο Πίντο βρέθηκε απέναντι από τον Κούκα, αλλά καθυστέρησε και ο Μπιρμπίλι του έβαλε την κόντρα και αποσόβησε το γκολ.
Ο Πανναξιακός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γιαννακόπουλου στο 90+3΄.
Το τελικό σφύριγμα του Γιάννη Ζαράνη βρήκε τον Πανναξιακό να συνεχίζει να είναι σε απόσταση αναπνοής από τον Πύργο, ευελπιστώντας σε ένα στραβοπάτημα της ομάδας της Σαντορίνης για να βρεθεί στην κορυφή.
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Νίκος Σπάης): Κοτσάκης , Σβίρος, Παπαδόπουλος, Μανωλάς Δεγαίτας(66΄Βαλλέτας), Λακριντής, Καλαβρός (83΄Γιαννακόπουλος), Τραγούδας, Πίντο, Πιτταράς, Βαθρακοκοίλης (70΄Σέμε).
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Χ. Παπαϊωάννου): Κούκα, Φέκας (67΄Λέλος), Κοντομίχης (75΄Κλείβιστ), Μαντούσης, Μπιρμπίλη, Κουλόλι, Καστράτι, Σιμιτσής, Καρακούσης, Μαναριώτης, Νικλητσιώτης (58΄Κ. Χάλαρης).
Δείτε ακόμα
-
14/09/2026 | 11:10Τα φιλικά προετοιμασίας του...Α.Ο. Θήρας - δυνατές αναμετρήσεις στο προσκήνιο -
14/09/2026 | 11:00Kύπελλο Ερασιτεχνών: Αμφιάλη - Πανναξιακός 0-5 [video] -
14/09/2026 | 10:45Εξωδικαστικός μηχανισμός: Έγιναν 68.000 ρυθμίσεις οφειλών τον Αύγουστο -
14/09/2026 | 10:24Super League: Το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής - αποτελέσματα/ βαθμολογία επόμενη αγωνιστική -
14/09/2026 | 10:03Καλαμάτα: Τα δικά μας "παιδιά"...Η αφιέρωση του Χάμζα στον... Χριστοφιλέα -
14/09/2026 | 09:45Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας (14/09) -
14/09/2026 | 09:15Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Δευτέρας 14/09 -
13/09/2026 | 20:31Super League 2: Πετούσε φωτιές στο 2ο ημίχρονο και έβαλε "τριάρα" στη Αναγέννηση Καρδίτσας η Ελλάς Σύρου -
13/09/2026 | 19:47ΕΠΣ Κυκλάδων: Φιλική ήττα του Πανθηραϊκού στη …Κρήτη -
13/09/2026 | 19:31Super league 2: Σπουδαία πρώτη νίκη για την Ελλάς Σύρου στην Ερμούπολη - τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής