28/11/2021 | 00:02
Πανθηραϊκος
Πανθηραϊκός : Λύγισε από την ανωτερότητα του Πανναξιακού
Παρά την πολύ μεγάλη προσπάθεια την οποία κατέβαλλαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πανθηραϊκού, η ομάδα δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα (0-5) από τον Πανναξιακό, στο παιχνίδι που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο του Πανθηραϊκού.
H γηπεδούχος ομάδα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με διάθεσή να κυκλοφορήσει την μπάλα και να μην περιοριστεί σε παθητικό ρόλο στο ματς.
Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι, σαφώς πιο έμπειροι, κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 13′ με γκολ που πέτυχε ο Γιάννης Κωστόπουλος, ενώ στο 30′ ο Βαθρακοκοίλης πέτυχε το 0-2, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.
Στο 55′ ο Ντάσιος με σουτ πέτυχε το 0-3. Στο 58΄ η ομάδα μας απείλησε με σουτ του Λαμάι από καλή θέση το οποίο μπλόκαρε ο Λουλάι.
Λίγο αργότερα ο Πανθηραϊκός έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όμως η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Kocaqi από πλάγια θέση κατέληξε στη συμβολή των δοκών του Λουλάι.
Στο 65′ ο Πανναξιακός κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Βαθρακοκοίλης σημειώνοντας το 0-4.
Στο 78′ και πάλι οι γηπεδούχοι έφθασαν μια ανάσα από το γκολ. Μετά από όμορφη ανάπτυξη, η μπάλα έφτασε στον Ζαρογιαννόπουλο ο οποίος σέντραρε από τα αριστερά με τη μπάλα να κτυπά στο δοκάρι του Λουλάι, το ριμπάουντ πήρε ο Διονυσόπουλος ο οποίος από κοντά σημάδεψε ξανά το δοκάρι του Πανναξιακού, με τη μπάλα στη συνέχεια να φτάνει στον Βενιέρη ο οποίος δεν κατάφερε να πιάσει το σουτ όπως θα ήθελε και έτσι η φάση πέρασε ανεκμετάλλευτη.
Στην τελευταία καλή στιγμή του ματς, ο Πανναξιακός έφτασε σε ένα ακόμη τέρμα, αυτή τη φορά με σκόρερ τον Guira από κοντινή θέση.διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
Πανθηραϊκός (Δημήτρης Κρεμμύδας): Ξαγοράρης, Καρράς, Kocaqi (80′ Μοσχάτος), Krrashi E.(46’Δαρζέντας), Σέχου, Φέγγης, Βεζύρης, Lamaj(67′ Ζαρογιαννόπουλος), Δαμίγος(80′ Παπαβασιλείου), Γαλανός(λ.τρ. 67′ Διονυσόπουλος), Κrrashi L. (71′ Βενιέρης)
Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Σιγάλας, Λιγνός και Παπαδόπουλος.
Πανναξιακός (Μάρκος Μαυρομμάτης): Λουλάι, Καράι, Πιτταράς, Κωστόπουλος (38′ λ.τρ Φράγκου), Guira, Σέμε, Ντάσιος, Βαθρακοκοίλης (67′ Κόντη), Ignat, Φουφούνης (78′ Γκορνάτι), Καλαβρός.
Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Τσαϊλάκης, Λουλάι και Τζάι.
Δείτε ακόμα
-
17/04/2026 | 17:27Στη Νάξο ο Γιάννης Βρούτσης - το μηνυμά του για τον Γιώργο Μυλωνάκη -
17/04/2026 | 17:10Συντάξεις Μαΐου: Από 24 έως 27 Απριλίου η καταβολή τους -
17/04/2026 | 16:41Ε.Σ.Κυκλάδων: Α.Ε.Σαντορίνης - Ποσειδώνας Σαντορίνης αύριο στο ΔΑΠΠΟΣ -
17/04/2026 | 15:28Tα ευρωπαϊκά εισιτήρια της Ελλάδας για τη σεζόν 2026-27 -
17/04/2026 | 14:15ΕΠΣ Κυκλάδων: Να κλείσει τη χρονιά με νίκη η Θύελλα στη τελευταία "παράσταση" της χρονιάς - το κάλεσμα της ομάδας -
17/04/2026 | 13:00Επίδομα ανεργίας: Πώς διαμορφώνεται μετά την αύξηση του κατώτατου μισθού -
17/04/2026 | 12:25Europa League: Αυτές είναι οι τέσσερις ομάδες των ημιτελικών -
17/04/2026 | 11:00Euroleague: Παναθηναϊκός - Αναντολού σήμερα για την τελευταία αγωνιστική - το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Παρασκευής -
17/04/2026 | 10:40Conference League: Αυτές είναι οι τέσσερις ομάδες των ημιτελικών -
17/04/2026 | 10:05Βαθμολογία UEFA: Τα δεδομένα για τις ελληνικές ομάδες – Από ποια θέση ξεκινά η νέα σεζόν