05/10/2020 | 13:48
ΑΟ Πυργου
Άλεξ Κωνσταντόπουλος : " Αφιερωμένη η πρόκριση στον Κώστα..."
Ο Α.Ο. Πύργου πέρασε σαν "σίφουνας" από τη Νάξο παίρνοντας την πρόκριση με το εμφατικό 7-2 επί του ΠΑΣ Νάξου και σήμερα περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Η Διοίκηση του Α.Ο Πύργου με ανακοίνωση της ευχαριστεί το Pyrgos Kallistis travel service και το Exciting travel and tours για την μεταφορά της ομάδας για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ.
Καθώς και το ΔΑΚ Νάξου και το κ. Βάβουλα που επέτρεψαν να προπονηθεί η ομάδα κατά την παραμονή της στη Νάξο
Η πρόκριση αυτή παίκτες και τεχνικό επιτελείο την αφιέρωσαν στον Κώστα Κλουβάτο που αυτές τις ημέρες είναι στην Αθήνα περιμένοντας τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του !
" Η σκέψη μας είναι στον Κώστα και του αφιερώνουμε την πρόκριση μαζί με τις ευχές όλων μας να υποδεχθεί το νέο μέλος της οικογένειας του" δήλωσε στο Santorinisoport ο προπονητής της ομάδας Άλεξ Κωνσταντόπουλος.
Ο τεχνικός της ομάδας του Πύργου είδε βέβαια το παιχνίδι στη Νάξο σαν μια πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα το ερχόμενο Σάββατο.
" Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοση μας, αν και παρουσιάσαμε κάποια κενά, ενώ πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα και στην τακτική μας.
Αν με ρωτάτε αν είμαστε έτοιμοι, θα σας απαντήσω πως όχι...τα παιδιά σαφώς και έχουν επηρεαστεί από την απραξία τόσο καιρό λόγω του κορονοϊού και χρειάζεται περισσότερος χρόνος απ΄ ότι συνήθως για να μπούμε σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό.
Συν ότι δεν έχουμε και τη δυνατότητα για φιλικά που θα μας βοηθούσαν να βελτιωθούμε τόσο σε θέματα ρυθμού όσο και τακτικής κάτι που μοιραία θα γίνει πλέον μέσα από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος"
Στην πρεμιέρα ο Α.Ο Πύργου θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Καρτεράδος, σε ένα τοπικό ντέρμπι το οποίο σύμφωνα με τον προπονητή των "μπλε" δεν έχει "...φαβορί. Τα τοπικά ντέρμπι είναι παιχνίδια ιδιαίτερων συνθηκών, άρα προβλέψεις δεν χωράνε.
Άλλωστε τώρα είμαστε στην ουσία μία ομάδα, αντίπαλοι στο γήπεδο για 90 λεπτά και μετά επιστροφή στο πλάνο της συνεργασίας για το καλό του ποδοσφαίρου στο νησί." κατέληξε ο κ. Κωνσταντόπουλος.

Δείτε ακόμα
-
15/10/2025 | 13:45Κύπελλο ερασιτεχνών :Ντέρμπι για την ΑΕΜυκόνου - Αυτός είναι ο αντίπαλός της / όλα τα ζευγάρια
-
15/10/2025 | 10:45EuroLeague :Σήμερα το δεύτερο "πιάτο" της 4ης αγωνιστικής - Με Βιλερμπάν ο Παναθηναϊκός /οι ώρες και τα κανάλια των παιχνιδιών
-
15/10/2025 | 10:20Οι αγώνες της 2ης Αγωνιστικής της “Santorini Basketball League 2025-2026”
-
15/10/2025 | 10:05EuroLeague :Η βαθμολογία μετά την ήττα του Ολυμπιακού
-
15/10/2025 | 09:45Super League 2 :Σάββατο ή Ελλάς Σύρου - το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής
-
15/10/2025 | 09:15Συντάξεις Νοεμβρίου: Οι ημερομηνίες πληρωμών για όλους τους συνταξιούχους
-
14/10/2025 | 21:30Συγκλονιστικό: Νίκησε τον καρκίνο και επέστρεψε στον ΑΟ Θήρας!
-
14/10/2025 | 14:51Πήρε το δίπλωμα UEFA D η Βαρβάρα Κυριακάκη - Τα συγχαρητήρια της Θύελλας Καμαρίου
-
14/10/2025 | 12:15EuroLeague : Χωρίς ανάσα ο Ολυμπιακός, σήμερα με την Εφές - το πρόγραμμα της ημέρας (Τρίτη 14/10)
-
14/10/2025 | 11:44Δήμος Θήρας :Παραδοσιακό Πολιτιστικό Μουσικοχορευτικό Αντάμωμα