08/11/2020 | 21:55
ΑΟ Καρτεραδος
Τσάμογλου: «Να ανεβάσουμε την ομάδα ένα βήμα παραπάνω!»
Ο νέος τεχνικός του Καρτεράδου ανοίγεται στο SantoriniSport.gr!
Ο Νίκος Τσάμογλου είναι o αντικαταστάτης του Στάθη Φίλων, για τον πάγκο του Καρτεράδου στο Α’ τοπικό των Κυκλάδων.
Πρόκειται για έναν προπονητή που έχει παραστάσεις από το πολύ δύσκολο και απαιτητικό τοπικό πρωτάθλημα της Αθήνας ενώ έχει εργαστεί μεταξύ άλλων και στις ακαδημίες της Θύελλας Καμαρίου αλλά και στην Κ12.
Σε ένα καίριο σημείο και εν μέσω της δεύτερης καραντίνας που υπάρχει στη χώρα μας ανακοινώθηκε από τον Καρτεράδο και… σηκώνει μανίκια προκειμένου η ομάδα του να εμφανιστεί έτοιμη, στην δεύτερη εκκίνηση, όπως ο ίδιος τη χαρακτήρισε.
Μιλώντας στο SantoriniSport εξέφρασε τα πρώτα του συναισθήματα σαν προπονητής του συλλόγου: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα αναλάβω την ομάδα του Καρτεράδου, είναι μια νέα πρόκληση για εμένα και μαζί με τους ανθρώπους που πλαισιώνουν την ομάδα οι οποίοι με εμπιστεύτηκαν, θα κάνουμε μια προσπάθεια για να την ανεβάσουμε ένα βήμα παραπάνω!»«Νέα πρόσκληση για εμένα!»
Σε ερώτηση που του έγινε για το αν τον αγχώνει που αναλαμβάνει την ομάδα μέσα στην καραντίνα και έχει να διαχειριστεί έπειτα την αποχή, τόνισε: «Δεν αγχώνομαι καθώς σε όλη την διάρκεια της καραντίνας οι ποδοσφαιριστές μου θα ακολουθήσουν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, έτσι ώστε να είναι σε όσο το δυνατόν καλή φυσική κατάσταση. Θεωρώ πως μετά την παύση της καραντίνας οι αρμόδιοι της ΕΠΣΚ θα μας δώσουν τον κατάλληλο χρόνο για να ετοιμαστούμε για την 2η νέα αρχή του πρωταθλήματος…»«Ατομικά προγράμματα εκγύμνασης για τους παίκτες μου»
Ποιος είναι όμως ο στόχος της ομάδας; Ο κόουτς του Καρτεράδου, αναφέρει: «Στόχος της ομάδας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, να δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά και να κρατήσουμε αυτό το οικογενειακό κλίμα που ήδη υπάρχει στην ομάδα!»«Να είμαστε ανταγωνιστικοί…»
Κλείνοντας, υπάρχουν κάποια άτομα που ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Κο Φουστέρη Ευάγγελο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, τον Κο Ηλία Τομόρι, Γενικό Αρχηγό του ΑΟ Καρτεράδου για την σωστή προσέγγιση κ εμπιστοσύνη επίσης στο πρόσωπό μου, τον Κο Καβαλάρη Μιχάλη και όλα τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ που με δέχτηκαν με μεγάλη χαρά στην οικογένειά τους. Καλή μας αρχή, με υγεία και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.»«Τα… ευχαριστώ μου!»
Δείτε ακόμα
-
03/09/2026 | 14:04Προχωράει η αναβάθμιση του γηπέδου του Πανθηραϊκού - ανέβηκαν στο «διαύγεια» οι αποφάσεις του δημοτικού Συμβουλίου για την ολοκλήρωση -
03/09/2026 | 13:44Η υπερηφάνεια του «Νταντή» για την …Μαρία του - αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης -
03/09/2026 | 12:35Super League 2: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της πρεμιέρας - αυτός σφυρίζει την Ελλάς Σύρου -
03/09/2026 | 11:25Έρχεται φιλικό παιχνίδι Πανθηραικού -ΑΟ Πύργου το Σάββατο στα Φηρά -
03/09/2026 | 10:24Superbet Κύπελλο Ελλάδας: Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας και η βαθμολογία στη League Phase -
03/09/2026 | 09:45Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης (03/09) -
03/09/2026 | 09:15Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Πέμπτης (03/09) -
02/09/2026 | 16:18Η NST Travel και η οικογένεια Παγώνη στο πλευρό του Α.Ο. Θήρας και τη νέα σεζόν! -
02/09/2026 | 14:15Ο Γιάννης Χατζόπουλος στο «9ο Φεστιβάλ Στρογγύλη» -
02/09/2026 | 12:35ON THE RADAR: Σταύρος Αγγελής... ο Έλληνας Vardy της Super League;