25/05/2020 | 18:28
Ποδοσφαιρο
Επίσκεψη Αυγενάκη στο δημοτικό στάδιο Ζωγράφου
To δημοτικό στάδιο Ζωγράφου «Γρηγόρης Λαμπράκης» επισκέφθηκε σήμερα (25/5) ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, για να δει το πρωτοποριακό πρόγραμμα ηλεκτρονικής εισόδου στις αθλητικές εγκαταστάσεις που εφαρμόζει το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου.
Τον υφυπουργό υποδέχθηκε ο δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας, μαζί με τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου, Γιώργο Γιαννακόπουλο, και τον αντιπρόεδρο Δήμο Μπουλούκο. Στον κ. Αυγενάκη παρουσιάστηκαν τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό που εφαρμόζονται στην εγκατάσταση και κυρίως του έγινε επίδειξη του προγράμματος ηλεκτρονικής εγγραφής, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον κάθε δρομέα να κλείνει τη θέση του στο στάδιο, αποφεύγοντας τις γραφειοκρατικές διαδικασίες.
Μετά την επίδειξη ο κ. Αυγενάκης είπε: «Συγχαρητήρια, κάνατε πράξη την ατομική ευθύνη. Είναι πραγματικά μία εξαιρετική εφαρμογή που βοηθά σημαντικά στην τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου που θέλουμε να εφαρμόζεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις, προκειμένου όλοι οι αθλητές και οι αθλούμενοι να είναι ασφαλείς. Ευθυγραμμίζεται μάλιστα και στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση που εφαρμόζουμε και εμείς στον αθλητισμό, με το μητρώο αθλητικών σωματείων, με το πρόγραμμα "Πέλοπας" της ηλεκτρονικής εγγραφής των εγκαταστάσεων σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ και με την ψηφιακή κάρτα αθλητή που θέλουμε να εφαρμόσουμε για όλους, από τους αθλητές των συλλόγων μέχρι τους αθλούμενους».
Ο δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας, είπε: «Με χαρά υποδεχθήκαμε τον υφυπουργό στην πόλη μας, με τον οποίο μάλιστα με συνδέει μία μακρόχρονη φιλία. Του δείξαμε με υπερηφάνεια την πρωτοποριακή εφαρμογή την οποία ήδη χρησιμοποιούμε για το "Γρηγόρης Λαμπράκης" και θα επεκτείνουμε και στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο. Ο Δήμος Ζωγράφου θέλουμε, εκτός από μία πόλη με παράδοση στον αθλητισμό, να είναι μία πόλη που πρωτοπορεί στον αθλητισμό και ήδη το κάνουμε πράξη».
Στο στάδιο ήταν και οι πρωταθλητές του ΓΑΣ Ιλισός Ντενίζ Δημάκη και Γρηγόρης Σκουλαρίκης, μαζί με τους προπονητές Γιώργο Ζώργο και Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο, οι οποίοι είχαν ιδιαίτερη συνομιλία με τον Λευτέρη Αυγενάκη, όπως και η προπονήτρια του ΠΑΣ Ζωγράφου και πρώην μαραθωνοδρόμος, Δήμητρα Παπασπύρου.
Στον υφυπουργό Αθλητισμού δόθηκε ως αναμνηστικό μία μπλούζα από τον λαϊκό αγώνα δρόμου Ζografou City Run, που έγινε με μεγάλη επιτυχία τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ από τη διοίκηση του Δήμου Ζωγράφου παρέστησαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Δήμας, Λάμπρος Καλλαρύτης, ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Ευθυμίου καθώς και ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Καζάκος.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε ακόμα
-
17/04/2026 | 17:27Στη Νάξο ο Γιάννης Βρούτσης - το μηνυμά του για τον Γιώργο Μυλωνάκη -
17/04/2026 | 17:10Συντάξεις Μαΐου: Από 24 έως 27 Απριλίου η καταβολή τους -
17/04/2026 | 16:41Ε.Σ.Κυκλάδων: Α.Ε.Σαντορίνης - Ποσειδώνας Σαντορίνης αύριο στο ΔΑΠΠΟΣ -
17/04/2026 | 15:28Tα ευρωπαϊκά εισιτήρια της Ελλάδας για τη σεζόν 2026-27 -
17/04/2026 | 14:15ΕΠΣ Κυκλάδων: Να κλείσει τη χρονιά με νίκη η Θύελλα στη τελευταία "παράσταση" της χρονιάς - το κάλεσμα της ομάδας -
17/04/2026 | 13:00Επίδομα ανεργίας: Πώς διαμορφώνεται μετά την αύξηση του κατώτατου μισθού -
17/04/2026 | 12:25Europa League: Αυτές είναι οι τέσσερις ομάδες των ημιτελικών -
17/04/2026 | 11:00Euroleague: Παναθηναϊκός - Αναντολού σήμερα για την τελευταία αγωνιστική - το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Παρασκευής -
17/04/2026 | 10:40Conference League: Αυτές είναι οι τέσσερις ομάδες των ημιτελικών -
17/04/2026 | 10:05Βαθμολογία UEFA: Τα δεδομένα για τις ελληνικές ομάδες – Από ποια θέση ξεκινά η νέα σεζόν