03/02/2021 | 16:58
ΑΕ Σαντορινης
ΕΟΚ: « Είμαστε έτοιμοι για να επανεκκινήσουμε τις διοργανώσεις μας αμέσως»
Νέα ανακοίνωση της ΕΟΚ με αιχμές προς διάφορες κατευθύνσεις. Σε αυτήν, επαναλαμβάνει ότι περιμένει την έγκριση της πολιτείας για να επανεκκινήσει τις διοργανώσεις που τελούν υπό την αιγίδα της - δηλαδή όλες εκτός της Stoiximan Basket League - τονίζοντας ότι κάποιοι αποπροσανατολίζουν σκόπιμα τον κόσμο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΕΟΚ αισθάνεται την υποχρέωση να επαναλάβει για πολλοστή φορά την πάγια εκπεφρασμένη και δημοσιοποιημένη θέση της, η οποία αν και σαφέστατη συνεχίζει να μη γίνεται κατανοητή από συγκεκριμένα κέντρα.
Η ΕΟΚ, λοιπόν, είναι απόλυτα έτοιμη για να επανεκκινήσει τις διοργανώσεις της αμέσως μόλις η Πολιτεία δώσει την έγκρισή της για αυτό.
Η ΕΟΚ ανέκαθεν ακολουθούσε πιστά τα βήματα που υποδεικνύονται από την Πολιτεία κατόπιν της συνεργασίας της με τους ειδικούς επιστήμονες, οι οποίοι είναι και οι μοναδικοί αρμόδιοι να αποφασίσουν. Όπως για παράδειγμα έχει συμβεί με την επανέναρξη των προπονήσεων μεταξύ άλλων και της Α1 Εθνική Κατηγορίας Γυναικών μπάσκετ.
Για όσους δυσκολεύονται να εντοπίσουν, εκτός από το να κατανοήσουν, τις σχετικές ανακοινώσεις, αναφέρουμε την τελευταία χρονικά που ήταν στις 20/1/2021 και ήταν κοινή με το σύνδεσμο των αθλητών, μετά από τη συνάντηση μαζί τους.
Όποιος μπορεί βέβαια να κατανοήσει και βαθύτερα νοήματα πέρα από απλές έννοιες, μπορεί και να υποψιαστεί τον λόγο που επιχειρείται συστηματικά ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης από αυτά τα κέντρα.
Η ηγεσία του Υπουργείου κορυφώνει τις ενέργειες αποκλεισμού σωματείων από την δημοκρατική διαδικασία των αρχαιρεσιών με την προσχηματική ετικέτα του «Μητρώου αθλητικού φορέων». Μόνο που στην πρώτη κιόλας παράγραφο της περιγραφής αυτού από το Υπουργείο, αποκαλύπτεται απερίφραστα και απροκάλυπτα η στόχευση:
«Στόχος του έργου «Μητρώο Αθλητικών Φορέων» είναι η ενίσχυση της διοικητικής ικανότητας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ) προκειμένου να ασκεί αποτελεσματικότερα τον εποπτικό και ελεγκτικό της ρόλο σε ένα σημαντικό αριθμό επιχορηγούμενων εποπτευόμενων αθλητικών φορέων (Αθλητικές Ομοσπονδίες, Αθλητικές Ενώσεις, Αθλητικά Σωματεία, ανά την ελληνική επικράτεια και συγχρόνως η απλοποίηση των διαδικασιών ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ ΓΓΑ και ανωτέρω φορέων».
Δείτε ακόμα
-
03/03/2021 | 19:33Κορονοϊός: Ο χάρτης της διασποράς - Ένα στη Σαντορίνη
-
03/03/2021 | 19:06Επιστροφή στις νίκες, 3-1 τον Ηλυσιακό ο Α.Ο. Θήρας
-
03/03/2021 | 18:54Λουκέτο ξανά στην Volley League Γυναικών & Ερασιτεχνικό αθλητισμό για δύο εβδομάδες
-
03/03/2021 | 18:47Lockdown: Αυτά αλλάζουν στους κωδικούς μετακίνησης
-
03/03/2021 | 18:31Κορονοϊός: 431 διασωληνωμένοι και 2.702 κρούσματα
-
03/03/2021 | 18:29Lockdown – νέα μέτρα: Όλη η Ελλάδα στο «κόκκινο» – Ποιες περιοχές μπαίνουν σε «βαθύ κόκκινο»
-
03/03/2021 | 18:19Ανατροπή... τίτλου του Εργοτέλη στη Νίκαια, 2-3 τον Ιωνικό !
-
03/03/2021 | 18:01Super League 2: Τα τελικά αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής
-
03/03/2021 | 17:40Κορονοϊός: Τρία κρούσματα σε Σύρο και Πάρο και απο ένα κρούσμα σε Σαντορίνη και Τήνο
-
03/03/2021 | 16:00SL2: Ακάθεκτος ο Διαγόρας 1-0 τον ΟΦ Ιεράπετρας