29/08/2023 | 13:17
Σαντορινη
Το ΤΩΡΑ καλωσορίζει τον Αρβανίτη Στάθη στην ομάδα του
Ο Στάθης Αρβανίτης, με καταγωγή από το Εμπορείο, του Αργύρη και της Καλλιόπης, και σύζυγος της Μαρίας Βάλβη με την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες, μπήκε στην ομάδα του ΤΩΡΑ.
«Δέχτηκα να δουλέψω με την παράταξη του Μανόλη Ορφανού, γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να τα καταφέρει! Τους άλλους τους είδαμε. Είδαμε τί μπορεί και τί δεν μπορεί να κάνει ο καθένας! Και αυτά που δεν μπορούσαν να κάνουν ήταν πολλά δυστυχώς.
Ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε σε κομβικές θέσεις, ανθρώπους με όρεξη για δουλειά, που μπορούν να τα καταφέρουν και να μας πάνε μπροστά. Τον Μανόλη τον γνωρίζω σαν άνθρωπο και ξέρω ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε οτιδήποτε του ανατεθεί! Μανόλη, είμαστε μαζί σου! Προχωράμε μπροστά για τα νησιά μας»
Ο Στάθης, υδραυλικός στο επάγγελμα, έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στην πλάτη του, και ξέρει πολύ καλά τα προβλήματα του νησιού, μιας και καθημερινά αντιμετωπίζει πολλά από αυτά! Βασικά θέματα, όπως το κυκλοφοριακό κι άλλα, ταλανίζουν τις ζωές μας και ο Στάθης θα ήθελε να δουλέψει για να βοηθήσει στην αλλαγή και τη διόρθωση αυτών.
Για την ανάπτυξη του τόπου μας βάζει ως προτεραιότητα το λιμάνι καθώς και το κυκλοφοριακό. Τα σχολεία, και φυσικά η υγεία, είναι μείζοντα θέματα για εκείνον και θα μπει μπροστά ώστε να δοθούν λύσεις! Το νοσοκομείο μας πρέπει να είναι λειτουργικό για τον πολίτη και τον επισκέπτη.
Καλώς ήρθες Στάθη μου.
Η ομάδα του ΤΩΡΑ! σε υποδέχεται θερμά.
Άνθρωποι σαν κι εσένα, πρέπει να ασχολούνται με την αυτοδιοίκηση.
Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Η 8η Οκτωβρίου είναι κοντά!

Δείτε ακόμα
-
28/09/2023 | 00:01Super League: Και πάλι "καρέ" στο Λιμάνι - Εύκολα ο ΠΑΟΚ τον Βόλο με 3-0
-
27/09/2023 | 21:52"Γίνε Εθελοντής”... Η ΕΛΛΑΣ Σύρου δημιουργεί Εθελοντική Ομάδα
-
27/09/2023 | 20:22Super League: Ισοπαλίες σε Αγρίνιο και Καισαριανή με την Κηφισιά να σκοράρει και πάλι με buzzer beater
-
27/09/2023 | 19:56Κύπελλο Ελλάδας : «Επεισοδιακή» πρόκριση για Αχαρναϊκό, εύκολα ΑΕΛ και Νίκη Βόλου στην 5η φάση
-
27/09/2023 | 13:47Super League 2 : Πάμε και για άλλο "Μπούμ"... - Απορρίφθηκε η αίτηση ανάκλησης για την υπόθεση Μάρα.
-
27/09/2023 | 12:17Σαντορίνη: Μια παραμυθένια πρόταση γάμου με…κοινό και θέα το ηλιοβασίλεμα
-
27/09/2023 | 10:36Μαρινάκης σε Μπαλτάκο: «Βρείτε λύση με την ΚΕΔ, αλλιώς ...»
-
27/09/2023 | 09:48Stoiximan Super League: Εμβόλιμη αγωνιστική.... μαγνητίζει τα βλέμματα το Ολυμπιακός - Άρης-το πρόγραμμα της ημέρας
-
27/09/2023 | 09:42Πρόγραμμα «Σπίτι μου» – ΔΥΠΑ: Μέχρι την Παρασκευή οι αιτήσεις για στεγαστικό δάνειο
-
27/09/2023 | 08:56Γ' Εθνική (3ος όμιλος) : Με "Μυκονιάτικες" παρουσίες... Η καλύτερη ενδεκάδα της 3ης αγωνιστικής