29/08/2023 | 13:17
Σαντορινη
Το ΤΩΡΑ καλωσορίζει τον Αρβανίτη Στάθη στην ομάδα του
Ο Στάθης Αρβανίτης, με καταγωγή από το Εμπορείο, του Αργύρη και της Καλλιόπης, και σύζυγος της Μαρίας Βάλβη με την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες, μπήκε στην ομάδα του ΤΩΡΑ.
«Δέχτηκα να δουλέψω με την παράταξη του Μανόλη Ορφανού, γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να τα καταφέρει! Τους άλλους τους είδαμε. Είδαμε τί μπορεί και τί δεν μπορεί να κάνει ο καθένας! Και αυτά που δεν μπορούσαν να κάνουν ήταν πολλά δυστυχώς.
Ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε σε κομβικές θέσεις, ανθρώπους με όρεξη για δουλειά, που μπορούν να τα καταφέρουν και να μας πάνε μπροστά. Τον Μανόλη τον γνωρίζω σαν άνθρωπο και ξέρω ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε οτιδήποτε του ανατεθεί! Μανόλη, είμαστε μαζί σου! Προχωράμε μπροστά για τα νησιά μας»
Ο Στάθης, υδραυλικός στο επάγγελμα, έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στην πλάτη του, και ξέρει πολύ καλά τα προβλήματα του νησιού, μιας και καθημερινά αντιμετωπίζει πολλά από αυτά! Βασικά θέματα, όπως το κυκλοφοριακό κι άλλα, ταλανίζουν τις ζωές μας και ο Στάθης θα ήθελε να δουλέψει για να βοηθήσει στην αλλαγή και τη διόρθωση αυτών.
Για την ανάπτυξη του τόπου μας βάζει ως προτεραιότητα το λιμάνι καθώς και το κυκλοφοριακό. Τα σχολεία, και φυσικά η υγεία, είναι μείζοντα θέματα για εκείνον και θα μπει μπροστά ώστε να δοθούν λύσεις! Το νοσοκομείο μας πρέπει να είναι λειτουργικό για τον πολίτη και τον επισκέπτη.
Καλώς ήρθες Στάθη μου.
Η ομάδα του ΤΩΡΑ! σε υποδέχεται θερμά.
Άνθρωποι σαν κι εσένα, πρέπει να ασχολούνται με την αυτοδιοίκηση.
Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Η 8η Οκτωβρίου είναι κοντά!

Δείτε ακόμα
-
11/05/2025 | 19:43Στα Final-4 της Κ14 & Κ16 ο Πανθηραϊκός
-
11/05/2025 | 19:30Μπαράζ 8ος όμιλος: Λευκή ισοπαλία για τον Πανναξιακό - Αποτελέσματα & βαθμολογία
-
11/05/2025 | 11:44Θύελλα Καμαρίου - Κ16 : Έκλεισε τη χρονιά στη Πάρο με προσκύνημα στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή (Φώτο)
-
11/05/2025 | 11:00Δεν τα κατάφερε ο ΑΟ Θήρας - ΑΣΕ Νεωρίου και Απόλλων Νάξου στον τελικό του Final 4 κορασίδων Κυκλάδων
-
11/05/2025 | 10:45Εθελοντική Αιμοδοσία 14 – 16 Μαΐου στο Κλειστό Γυμναστήριο Σαντορίνης - το πρόγραμμα της αιμοδοσίας
-
11/05/2025 | 10:20Μπαράζ - Γ Εθνικής : Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής σε όλους τους ομίλους των πρωταθλητών Ε.Π.Σ
-
11/05/2025 | 10:00Μπαράζ Γ Εθνικής : Σήμερα η πρεμιέρα του Πανναξιακού - το πρόγραμμα και η βαθμολογία του 8ου ομίλου
-
11/05/2025 | 09:52Καιρός: Οι καλοκαιρινές θερμοκρασίες φεύγουν και έρχεται πολικός αεροχείμαρρος!
-
10/05/2025 | 22:01Η Ελλάς λύγισε την Θύελλα στον τελικό και κατέκτησε το Κύπελλο
-
10/05/2025 | 18:58Μπαράζ : Τα αποτελέσματα του 8ου ομίλου στον δρόμο για την Γ΄ Εθνική