14/05/2021 | 09:32
Σαντορινη
Σαντορίνη: Με χαμόγελο , αγάπη και αισιοδοξία ανοίγει ο τουρισμός
Επιτέλους η χώρα σταδιακά επανέρχεται στους φυσιολογικούς της ρυθμούς.
Ο τουρισμός που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της, ξεκινάει με δύσκολα βήματα αλλά όχι από το μηδέν.
Σίγουρα πρέπει να γίνουν πολλά έτσι ώστε οι επαγγελματίες του τουρισμού στη χώρα να τύχουν μιας καλύτερης προσπάθειας από την πλευρά του κράτους. Να βοηθηθούν έτσι ώστε στη καρδιά του καλοκαιριού με μέτρα και προφυλάξεις να μπορούν όσοι ασχολούνται με τον τουρισμό και την εστίαση να τα καταφέρουν καλύτερα από την περσινή χρονιά.
Εμείς στη Σαντορίνη όλοι μας με αστείρευτο κέφι, φιλοξενία, παράδοση, αλλά και με μεράκι και νέες σύγχρονες σκέψεις για άλλη μια φορά θα βάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό.
Ο τουρισμός ανοίγει με προστασία στους επισκέπτες και τους τουρίστες που θα έρθουν φέτος στο νησί μας. Με ελέγχους στα αεροδρόμια και τα λιμάνια.
Εγκαίρως είχαμε επισημάνει πολλούς μήνες πριν, την αναγκαιότητα παρουσίας κλιμακίου του ΕΟΔΥ στη Σαντορίνη.
Οι συμπολίτες μας αναγκάστηκαν δυο φορές στο διάστημα που πέρασε να περιοριστούν με βάσει τα υπάρχοντα πρωτόκολλα όταν το νησί νόσησε από τον κορονοϊό και αναγκαστήκαμε να μπούμε σε καραντίνα. Γρήγορα όμως το ξεπεράσαμε αφού όλοι μας λειτουργήσαμε με αίσθημα ατομικής ευθύνης.
Είμαι σίγουρος ότι αυτό το αίσθημα θα αναδείξουμε και πάλι.
Την υπευθυνότητά μας και το φιλότιμο μας, έτσι ώστε αυτό το καλοκαίρι να είναι πολύ διαφορετικό από το προηγούμενο.
Πιο δημιουργικό, πιο παραγωγικό, πιο ποιοτικό και πιο αποτελεσματικό.
Το αξίζουμε όλοι μας και κυρίως οι άνθρωποι του τουρισμού που από αυτούς τόσα χρόνια το νησί έχει γίνει γνωστό στα απέραντα της οικουμένης.
Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου σε ότι με αφορά και ως υπεύθυνος πολίτης του νησιού αλλά και ως άνθρωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα βρίσκομαι κοντά στις προσπάθειες που κάνουμε όλοι μας για να ανορθώσουμε
Οικονομικά, κοινωνικά και ψυχολογικά τη Σαντορίνη.
Ο τουρισμός από αύριο ανοίγει αυλαία και με τις διαπεριφερειακές μετακινήσεις που θα επιτρέπονται με ελέγχους και τεστ θα υποδεχθούμε τους πρώτους επισκέπτες μας.
Πάντα με χαμόγελο , αγάπη και με αισιοδοξία για όλους όσοι βάζουν το νησί μας τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά στην καρδιά τους για πάντα.
Μανόλης Ορφανός
Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»
Δημοτικός Σύμβουλος
Δείτε ακόμα
-
18/07/2026 | 09:40Γ Εθνική: Αυτή είναι η νέα ομάδα του ...Νίκου Παντέλη -
18/07/2026 | 09:30Ολυμπιακός – Φορτούνα Σίταρντ 3-1: "Μαγικός" ο Ζότα Σίλβα, που έκανε ντεμπούτο με χατ-τρικ -
18/07/2026 | 09:20«Ανακαινίζω 2026»: Διευρύνονται τα κριτήρια -
18/07/2026 | 09:00Με Γαλλία-Αγγλία και Ολυμπιακό -Άγιαξ οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του Σαββάτου (18/7) -
17/07/2026 | 19:10Ένας από τους κορυφαίους προπονητές στο Socca έρχεται στη Σαντορίνη! -
17/07/2026 | 18:21Γ Εθνική: Το τελικό πλάνο...τόσοι πέφτουν ,τόσοι ανεβαίνουν - Τι λέει η προκήρυξη της νέας Γ εθνικής -
17/07/2026 | 17:37ΕΠΣ Κυκλάδων: Ευχαρίστησε τον Δήμο για την παραχώρηση του γηπέδου της Ερμούπολης -
17/07/2026 | 16:28Έως ...τότε η παράταση για την υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος -
17/07/2026 | 15:23Γ Εθνική: Δίνει "χώρο" και στους Ναξιώτες ο Παναξιακός - ανανέωσε την συνεργασία με τον... Καλαβρό -
17/07/2026 | 14:25Super League 2: "Στρατηγική" συμφωνία για 3 χρόνια και εγένετο..."Superbet League 2"