28/08/2020 | 18:09
Σαντορινη
Μητέρα 24χρονης που ταξίδεψε στη Σαντορίνη ενώ ήταν θετική: «Αμφιβάλλω αν υπάρχει κορονοϊός»
Η 24χρονη νεφροπαθής έμαθε ότι το τεστ που έκανε βγήκε θετικό την ώρα που ταξίδευε με τρένο από Θεσσαλονίκη για Αθήνα. Οι Αρχές της έδωσαν οδηγία να επισκεφθεί το Αττικό νοσοκομείο αλλά εκείνη δεν την ακολούθησε.
Έμεινε για ένα βράδυ στην Αθήνα και το επόμενο πρωί μπήκε στο πλοίο της γραμμής για να πάει στη Σαντορίνη να κάνει διακοπές μαζί με τον φίλο της. Μετά την ενημέρωση των Αρχών του νησιού, δεν της επετράπη να κατέβει στη Σαντορίνη και σε ειδική καμπίνα ταξίδεψε πίσω στον Πειραιά. Στο λιμάνι του Πειραιά την περίμενε ασθενοφόρο και μαζί με έναν ακόμα άτομα που τη συνόδευε του μετέφερε σε νοσοκομείο αναφοράς.
«Μπορεί να είναι 24 χρονών αλλά το παιδί, επειδή πέρασε πολλά ήταν πολύ σκασμένο, ήθελε να φύγει ρε παιδί μου. Τώρα το έκανε, δεν αλλάζει. Θα υποστούμε τις συνέπειες, αλλά θέλω να μου πουν πότε είπαν στο παιδί όταν φτάσει στην Αθήνα να πάει κατευθείαν στο Αττικό», υπογράμμισε η μητέρα της 24χρονης κοπέλας στον Νίκο Ευαγγελάτο.
«Έφυγε από τη Θεσσαλονίκη, καθοδόν στο τρένο ενημερώθηκε ότι το τεστ είναι θετικό, μέχρι εκεί, ούτε να μείνει στην Αθήνα, ούτε να πάει στο Αττικό, τίποτα».
«Δεν είχε συμπτώματα, δεν είχε πυρετό, της έβαζαν θερμόμετρο κάθε πέντε λεπτά».
«Τους πήραν με ασθενοφόρο, το είχαν έξω στα παγκάκια, έχω την απαίτηση να γίνει και δεύτερο τεστ, γιατί το Ιπποκράτειο είναι γνωστό ότι έχουν κάνει πολλά λάθη σε αυτόν τον τομέα».
«Είναι σε ένα θάλαμο μόνο του. Το παλικάρι του έκαναν τεστ σήμερα».
«Έφτασε στο Αττικό 4 παρά 10. Μίλησα με μία νοσηλεύτρια η κλινική εικόνα του παιδιού είναι καλή, είναι απύρετη, θα της έκαναν καρδιογράφημα και αιματολογικές εξετάσεις και θα έμπαινε στην αιμοκάθαρση. Μου είπαν ότι θα επικοινωνήσει ο θεράπων γιατρός για να ζητήσει ένα ιστορικό», τόνισε.
«Από αγανάκτηση. Από 8,5 ετών το παιδί ταλαιπωρείται στα νοσοκομεία. Δεν έχει πάει ποτέ του πουθενά, και από αμέλεια… θα υποστούμε τις συνέπειες. Έγινε και δεν αλλάζει η κατάσταση», ανέφερε.
Δείτε ακόμα
-
18/07/2026 | 11:23Santorini socca league: Ώρα για Final Four- το πρόγραμμα του Σαββάτου -
18/07/2026 | 10:19Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (18/7) -
18/07/2026 | 09:40Γ Εθνική: Αυτή είναι η νέα ομάδα του ...Νίκου Παντέλη -
18/07/2026 | 09:30Ολυμπιακός – Φορτούνα Σίταρντ 3-1: "Μαγικός" ο Ζότα Σίλβα, που έκανε ντεμπούτο με χατ-τρικ -
18/07/2026 | 09:20«Ανακαινίζω 2026»: Διευρύνονται τα κριτήρια -
18/07/2026 | 09:00Με Γαλλία-Αγγλία και Ολυμπιακό -Άγιαξ οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του Σαββάτου (18/7) -
17/07/2026 | 19:10Ένας από τους κορυφαίους προπονητές στο Socca έρχεται στη Σαντορίνη! -
17/07/2026 | 18:21Γ Εθνική: Το τελικό πλάνο...τόσοι πέφτουν ,τόσοι ανεβαίνουν - Τι λέει η προκήρυξη της νέας Γ εθνικής -
17/07/2026 | 17:37ΕΠΣ Κυκλάδων: Ευχαρίστησε τον Δήμο για την παραχώρηση του γηπέδου της Ερμούπολης -
17/07/2026 | 16:28Έως ...τότε η παράταση για την υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος