18/08/2023 | 23:41
Σαντορινη
Δύο ακόμα υποψήφιες από την Σαντορίνη με τον Γιώργο Χατζημάρκο
Την υποψηφιότητα δύο ακόμα γυναικών από την Σαντορίνη, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, της Ραμπελίας Δερβεντζή-Γαβαλά και της Ελευθερίας Πολυχρονίδου στην ΠΕ Θήρας, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.
Η Ραμπελία Δερβεντζή-Γαβαλά είναι κτηνίατρος ζώων συντροφιάς και παραγωγικών ζώων.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όμως οι κυκλαδίτικες ρίζες της οικογένειάς της (από Σαντορίνη και Ανάφη, το γένος Πελέκη) την ώθησαν να γίνει μόνιμη κάτοικος των νησιών από επιλογή, πριν από 19 χρόνια.
Εγκαταστάθηκε στην Μήλο, όπου και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά ως κτηνίατρος παραγωγικών ζώων αλλά και ζώων συντροφιάς, εξυπηρετώντας παράλληλα την Σίφνο, τη Σέριφο και την Κίμωλο. Ταυτόχρονα εργάστηκε για 12 χρόνια στο Τμήμα Κτηνιατρικής του Επαρχείου Μήλου, με αρμοδιότητα στο νησιωτικό σύμπλεγμα της ΠΕ Μήλου και αντικείμενα, την Κτηνιατρική Δημόσια Υγεία, την σήμανση και καταχώρηση του ζωικού κεφαλαίου καθώς και τον έλεγχο των νοσημάτων των παραγωγικών ζώων.
Το 2018, παντρεύτηκε τον γνωστό επιχειρηματία και μόνιμο κάτοικο της Φολεγάνδρου, Γαβαλά Ιωάννη του Δημητρίου, με τον οποίο διαμένουν μόνιμα στο νησί, όπου και διατηρεί ιδιωτικό κτηνιατρείο.
Βιογραφικό Ελευθερίας Πολυχρονίδου
Η Ελευθερία Πολυχρονίδου είναι καθηγήτρια γαλλικών και τουριστική συνοδός. Έχει πτυχίο Φιλολογίας Πανεπιστημίου Σορβόννης IV Sorbonne IV Paris -Censier. Διαθέτει πιστοποίηση Σεμιναρίου παιδικής ψυχολογίας. Έχει επίσης πτυχίου Τουριστικής Συνοδού από ΙΕΚ. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά.
Έχει διατελέσει:
Η κ. Δερβεντζή-Γαβαλά, κτηνίατρος στην Φολέγανδρο με καταγωγή από Σαντορίνη και Ανάφη, που τα τελευταία 19 χρόνια μένει μόνιμα στις Κυκλάδες, αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:
«Αποφασίζω να είμαι υποψήφια για να συμβάλω και εγώ με τις δυνάμεις μου σε μία σειρά ζητημάτων που απασχολούν τους νησιώτες και τα μικρά μας νησιά, όπως η υγεία και η στελέχωση των υποδομών, η στήριξη του πρωτογενούς τομέα με την προώθηση των εγχώριων τοπικών προϊόντων, η στελέχωση των υπηρεσιών δημόσιας διοίκησης, η εκπαίδευση για καλύτερα συντηρημένες και επαρκώς στελεχωμένες σχολικές μονάδες και η ακτοπλοΐα για συχνότερη διασύνδεση και των μικρών νησιών. Για όλους τους παραπάνω λόγους συμπορεύομαι με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο».
Η κ. Πολυχρονίδου, καθηγήτρια γαλλικών και τουριστική συνοδός στην Σαντορίνη, αναφέρει στη δήλωσή της:
«Με αίσθημα ευθύνης, διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά και προσανατολισμένη στην προσπάθεια για την αειφόρο ανάπτυξη των νησιών μας, καταθέτω την υποψηφιότητά μου για τις επερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 8 Οκτωβρίου 2023 με τον συνδυασμό “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” στην Περιφερειακή Ενότητα Θήρας. Συντάσσομαι με το σχέδιο και το όραμα του σημερινού αλλά και αυριανού Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου και υπόσχομαι να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις για να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα ο τουρισμός που αποτελεί την “βαριά βιομηχανία ” της περιοχής μας, να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες του πρωτογενούς τομέα των νησιών μας και να συμβάλω στον αγώνα για την πρόοδο και την ευημερία των κατοίκων όλων των νησιών μας».
Βιογραφικό Ραμπελίας (Μπέλλας) Δερβεντζή-Γαβαλά


- Συνοδός σε Τουριστικά γραφεία και ξενοδοχεία στη Σαντορίνη (2012-2017)
- Σύμβουλος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ΕΣΠΑ στο Κέντρο Επιμόρφωσης Πολιτών Αθήνας
- Ιδιοκτήτρια επιχείρησης εστίασης & μπουτίκ ρούχων
- Μεταφράστρια σε Ασφαλιστική Εταιρεία στο Κολωνάκι
- Καθηγήτρια Γαλλικών σε Φροντιστήριο
Δείτε ακόμα
-
28/09/2023 | 23:16Super League: Πέρασε εύκολα ο ΠΑΟ από την Τρίπολη - Λύτρωση στο 95΄ γ΄ια την ΑΕΚ
-
28/09/2023 | 16:31Γ ΄Εθνική : Εκτός έδρας δοκιμασίες για Ελλάς και Μύκονο - Οι διαιτητές της Κυριακής
-
28/09/2023 | 16:24Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων
-
28/09/2023 | 15:16Βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Η Μπαρτσελόνα ύποπτη για δωροδοκία διαιτητών
-
28/09/2023 | 15:15Το νέο λεωφορείο της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου
-
28/09/2023 | 14:38Σαντορίνη: Θλίψη για τον 51χρονο εργάτη που έχασε τη ζωή του
-
28/09/2023 | 10:19Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Άνοιξε εκ νέου το σύστημα για την υποβολή αιτήσεων
-
28/09/2023 | 10:11Youth Pass: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις
-
28/09/2023 | 09:19Μπλόκο στα κοινωνικά επιδόματα των «φτωχών» ελεύθερων επαγγελματιών
-
28/09/2023 | 09:00Super League:Επικίνδυνη έξοδος για Παναθηναϊκό - Εντός ΑΕΚ και Πανσερραϊκός