06/10/2023 | 17:31
Σαντορινη
Αυτοδιοικητικές εκλογές '23: Ο ξεχωριστός Κώστας Ρούσσος... Ο μοναδικός Νταντής!
Για τον αγαπητό Νταντή δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις, ούτε μακροσκελή κείμενα για να τον περιγράψουν.
Αυτούς που θα προσφέρουν, θα τρέξουν, θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να γίνει ακόμα καλύτερη η Σαντορίνη.
Δεν είναι διόλου τυχαίο, που έκανε φίλους σε όλες τις αντίπαλες ομάδες, που ακόμα και τώρα του τηλεφωνούν για να μάθουν νέα του, καθώς άφησε στο στίγμα του σε έναν πολύ δύσκολο χώρο.
Ο Κώστας Ρούσσος έχει μεγαλώσει δύο εξαίρετα παιδιά, τη Μαρία και το Γιώργο, τα οποία έχουν τις ίδιες ευαισθησίες με εκείνον.
Δε φοβάται να κρύψει τα συναισθήματά του, δεν φοβάται να βγει μπροστά για να υπερασπιστεί ό,τι αγαπάει.
Είτε αυτό είναι η οικογένειά του, είτε είναι η αγαπημένη του Θύελλα Καμαρίου, είτε το λατρευτό του νησί, που χώρια του δεν κάνει.
Οι περισσότεροι στη Σαντορίνη άλλωστε γνωρίζουν τον ακέραιο χαρακτήρα του αλλά κυρίως το πόσο πολύ του αρέσει να βοηθάει όλο τον κόσμο! Είτε γνωρίζει κάποιον είτε όχι, αν του ζητηθεί βοήθεια, θα είναι αμέσως εκεί για να κάνει ό,τι μπορεί. Και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί κανείς να το διαψεύσει...
Τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται το Δημοτικό Συμβούλιο Θήρας. Τέτοιους ανθρώπους έχει επιλέξει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μανόλης Ορφανός, για το ψηφοδέλτιό του.
Αυτούς που θα προσφέρουν, θα τρέξουν, θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να γίνει ακόμα καλύτερη η Σαντορίνη.
Αξιόπιστος και θαρραλέος, δίκαιος και φιλόδοξος, με πολυσχιδή προσωπικότητα, ο «Νταντής» σίγουρα θα κάνει τη διαφορά στο Δημοτικό Συμβούλιο.Ο αξιαγάπητος Κώστας που πολλοί γνωρίζουν και λόγω της ενασχολήσής του με τη Θύελλα Καμαρίου η οποία μετέπειτα συγχωνεύθηκε με τον Πανθηραϊκό και έγινε Α.Σ. Σαντορίνης 2020 με μπροστάρη τον επίσης υποψήφιο, Βαγγέλη Φουστέρη. Ήταν από τους βασικούς πυλώνες που έτρεξαν τον Α.Σ. Σαντορίνης 2020 στη Football League, γράφοντας ιστορία για το νησί καθώς ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε ποδοσφαιρικός σύλλογος σε επαγγελματικό πρωτάθλημα!



Είτε αυτό είναι η οικογένειά του, είτε είναι η αγαπημένη του Θύελλα Καμαρίου, είτε το λατρευτό του νησί, που χώρια του δεν κάνει.
Ο Νταντής είναι η επιτομή της ελπίδας, είναι εκείνος που ό,τι χρειαστεί η Σαντορίνη, θα το φέρει εις πέρας με όποιο κόστος.

Δείτε ακόμα
-
30/11/2023 | 17:25Θύελλα Καμαρίου : «Δείχνουμε στα παιδιά μας την ομορφιά του αθλητισμού»
-
30/11/2023 | 16:27Το ποδόσφαιρο γίνεται… Πόλο: Εγκρίνεται η ολιγόλεπτη αποβολή παικτών από τον διαιτητή!
-
30/11/2023 | 15:44Ευρωπαϊκή βραδιά για τις Ελληνικές ομάδες - Τα σενάρια πρόκρισης
-
30/11/2023 | 13:27Όσα κρατάμε από τη σεζόν του 2023 στη Formula 1
-
30/11/2023 | 12:00ΕΠΣ Κυκλάδων: Η δράση συνεχίζεται με αγώνες το Σαββατοκύριακο
-
30/11/2023 | 10:18Europa League : Ελληνική βραδιά "Ελπίδας"... στην Ευρώπη
-
30/11/2023 | 10:09Χωρίς ουρές στο Μητρώο για ΑΦΜ και Κλειδάριθμο από την Παρασκευή
-
30/11/2023 | 00:10Γ. Βρούτσης: «e-Kouros», ο ψηφιακός μετασχηματισμός όλου του αθλητικού οικοδομήματος της χώρας και με ένα κλικ τα πάντα στο κινητό του κάθε πολίτη!»
-
30/11/2023 | 00:03Champions League : «Αγκαλιά» Άρσεναλ και Αϊντχόφεν στην επόμενη φάση - Όλα τα αποτελέσματα
-
29/11/2023 | 19:44Γ Εθνική : Τα "κανόνια" της Γ Εθνικής - Χωρίς κυκλαδίτικη εκπροσώπηση