04/02/2021 | 17:10
Κυκλαδες
Πρωτοψάλτη: Από επιλογή έμεινα τέσσερις μήνες στη Σύρο
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη επιστρέφει στη σκηνή του Gazarte, για δύο live streaming συναυλίες.
H κορυφαία ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη, επιστρέφει στη σκηνή του Gazarte, για δύο live streaming συναυλίες μέσα από τις οποίες θα μας θυμίσει αγαπημένα τραγούδια – σταθμούς της πολυετούς καριέρα της.
Η πρώτη συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 21:00 και η δεύτερη την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 14:00 προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να την απολαύσουν και όσοι βρίσκονται εκτός Ελλάδος, στην Αμερική, στην Αυστραλία, σε κάθε γωνιά της υφηλίου.
Πρόκειται για ένα διπλό μουσικό ταξίδι, που θα είναι μεν διαφορετικό καθώς η πανδημία δεν επιτρέπει την φυσική παρουσία του κοινού, ωστόσο, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, πλαισιωμένη από μια ομάδα σημαντικών μουσικών θα βρίσκεται «Σε…απευθείας σύνδεση» με τους απανταχού θαυμαστές της προκειμένου να τους χαρίσει ξεχωριστές μελωδίες και να τους μεταφέρει αισιοδοξία, όπως δήλωσε και η ίδια μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην Έλενα Χατζηιωάννου.
Μάλιστα, δεν έκρυψε την χαρά της γι αυτές τις δύο συναυλίες, καθώς όπως είπε, της έλειψε η επικοινωνία με τον κόσμο, χαρακτηρίζοντάς τις «θείο δώρο» τη συγκεκριμένη στιγμή.
«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια νέα πραγματικότητα. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και θα πρέπει να συμβαδίσουμε με την εποχή. Το να τραγουδάς και να μην έχεις τον κόσμο απέναντί σου είναι δυσβάσταχτο. Όμως, ευτυχώς υπάρχει η τεχνολογία που μας βοηθάει. Έστω και μέσω live streaming, οι ψυχές μας θα ενωθούν. Θα είναι δύο συναυλίες γεμάτες συναίσθημα, δύναμη, ενέργεια, πάθος και ευαισθησία που ελπίζω ότι θα σας αγκαλιάσουν», είπε.
Όσο για το αν η περίοδος σιωπής και περισυλλογής της καραντίνας μπορεί να αποδειχτεί δημιουργική για έναν καλλιτέχνη, ανέφερε: «Αν και βγήκα απότομα από την ”πρίζα”, μου έκανε πάρα πολύ καλό. Από επιλογή έμεινα τέσσερις μήνες στη Σύρο και έκανα πράγματα με τα οποία τον προηγούμενο καιρό δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ.
Προέκυψαν πολύ ωραία τραγούδια αυτό το διάστημα. Υπάρχει μεγάλη ‘γέννα’ μέσα στην καραντίνα, πολύ ενέργεια, γιατί όλοι την διοχετεύσαμε, έχοντας άπλετο χρόνο στη διάθεσή του ο καθένας, εκεί που θέλει, εκεί που ονειρεύεται, εκεί που φαντάζεται τον εαυτό του», δηλώνει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.
Δείτε ακόμα
-
16/07/2026 | 18:20ΑΑΔΕ: Άμεση ψηφιακή αποδέσμευση τραπεζικών λογαριασμών — Δεύτερη ευκαιρία για χιλιάδες οφειλέτες -
16/07/2026 | 17:09Γ Εθνική: Κράτησε και Τσαρούχα ο... Παναξιακός -
16/07/2026 | 16:25Γ Εθνική: Οι 10 όμιλοι της Γ εθμικής - στον 9ο όμιλο Παναξιακός και ΑΕΜυκόνου -
16/07/2026 | 13:05Το πρόγραμμα των ημιτελικών και των τελικών του VOLCANO JAM 3Χ3 -
16/07/2026 | 12:35Παιδιά της Επισκοπής Γωνιάς έδωσαν χρώμα στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου -
16/07/2026 | 11:35Σήμερα ...κληρώνει - η ώρα και το κανάλι της κλήρωσης στη Stoiximan Super League -
16/07/2026 | 11:05Super League 2: Οι αποφάσεις του Δ.Σ - Πόσοι πέφτουν και πόσοι ανεβαίνουν -
16/07/2026 | 10:20Παράταση για τις παλιές ταυτότητες – Πού θα γίνονται δεκτές και μέχρι πότε -
16/07/2026 | 10:00Γ Εθνική: Ανακοίνωσε Αντώνη Ντρούγκα από τον Εθνικό Αστέρα η Α.Ε.Μυκόνου -
16/07/2026 | 09:30Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 16 Ιουλίου