10/09/2021 | 09:03
Ελλαδα
Σάκκαρη: «Δεν ήμουν ο εαυτός μου στο γήπεδο»
Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του US Open, καθώς ηττήθηκε με 2-0 (6-1, 6-4)σετ από την Έμα Ραντουκάνου.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τόνισε μετά το ματς μίλησε για τον αγώνα και την νεαρή αντίπαλο της:
«Είναι σε μια ηλικία που δεν τους νοιάζει τίποτα, - μιλάω και για τις δύο φιναλίστ. Η Ραντουκάνου μπαίνει στο παιχνίδι, στο μεγαλύτερο γήπεδο του κόσμου, το διασκεδάζει και δεν έχει να χάσει τίποτα. Το εκμεταλλεύτηκε σωστά, έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Δεν είναι αχτύπητη, δεν είναι το παιδί-θαύμα. Μπορεί να βγω λάθος, δεν ξέρω, μπορεί να πάρει τα επόμενα τέσσερα Grand Slams, ποτέ δεν ξέρεις. Αλλά είναι με παίκτρια που αυτή τη στιγμή έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο παιχνίδι της, έχει παίξει εννέα ματς και έχει κερδίσει και τα εννέα.
Όλο το φταίξιμο, όμως, είναι δικό μου, ξεκάθαρα», τόνισε και συμπλήρωσε:
«Τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Δεν ήμουν ο εαυτός μου στο γήπεδο. Δεν μπορούσε να βγάλω πολλά χτυπήματα, της έδωσα πολλές ευκαιρίες. Δεν την πίεσα καν με το παιχνίδι μου. Τα βρήκε όλα εύκολα από την πλευρά μου. Αλλά μπράβο της, πήρε τις ευκαιρίες της. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν με το μέρος σου τις περισσότερες φορές, πρέπει να το αποδεχτείς. Είμαι άνθρωπος που θα πάει σπίτι τώρα και θα αρχίσει να δουλεύει σκληρά ξανά, γιατί διανύω την καλύτερη σεζόν της καριέρας μου. Ακόμα έχω καλές πιθανότητες να τελειώσω εκεί που θέλω τη σεζόν, ανεξάρτητα από αυτό που έγινε εδώ. Πρέπει να συνεχίσω να πιστεύω στον εαυτό μου, να συνεχίσω αυτό που κάνω».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε ακόμα
-
15/10/2025 | 21:25Σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών ο Συριανός Κουμπαράκης!
-
15/10/2025 | 16:31Γ Εθνική :Ανεβαίνει συνεχώς ο Μήνας της ΑΕΜυκόνου - Αναλυτικά τα πρώτα "κανόνια" σε όλους τους ομίλους
-
15/10/2025 | 13:45Κύπελλο ερασιτεχνών :Ντέρμπι για την ΑΕΜυκόνου - Αυτός είναι ο αντίπαλός της / όλα τα ζευγάρια
-
15/10/2025 | 10:45EuroLeague :Σήμερα το δεύτερο "πιάτο" της 4ης αγωνιστικής - Με Βιλερμπάν ο Παναθηναϊκός /οι ώρες και τα κανάλια των παιχνιδιών
-
15/10/2025 | 10:20Οι αγώνες της 2ης Αγωνιστικής της “Santorini Basketball League 2025-2026”
-
15/10/2025 | 10:05EuroLeague :Η βαθμολογία μετά την ήττα του Ολυμπιακού
-
15/10/2025 | 09:45Super League 2 :Σάββατο ή Ελλάς Σύρου - το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής
-
15/10/2025 | 09:15Συντάξεις Νοεμβρίου: Οι ημερομηνίες πληρωμών για όλους τους συνταξιούχους
-
14/10/2025 | 21:30Συγκλονιστικό: Νίκησε τον καρκίνο και επέστρεψε στον ΑΟ Θήρας!
-
14/10/2025 | 14:51Πήρε το δίπλωμα UEFA D η Βαρβάρα Κυριακάκη - Τα συγχαρητήρια της Θύελλας Καμαρίου