10/11/2020 | 13:10
Ελλαδα
Αυγενάκης: «Αταλάντευτα προσηλωμένοι στη στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού»
Στην αντεπίθεση πέρασε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε για το ζήτημα της καταβολής των πριμ διακρίσεων για διοργανώσεις του κλειστού στίβου. Με ανάρτησή του στο facebook, ο κ. Αυγενάκης αφήνει αιχμές κατά της προηγούμενης κυβέρνησης και νυν αντιπολίτευσης, την οποία κατηγορεί ότι, με αφορμή την «άστοχη» (όπως τη χαρακτηρίζει) ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη, βρήκε την ευκαιρία «να πετάξει δηλητήριο».
«Παραμένουμε αταλάντευτα προσηλωμένοι στο στόχο μας: το νοικοκύρεμα του αθλητισμού, τη διαφάνεια και τη δημοκρατία στο αθλητικό οικοδόμημα.
Παραμένουμε αταλάντευτα προσηλωμένοι στην στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και των αθλητών» υπογραμμίζει ο υφυπουργός Αθλητισμού
Η ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη:
«Βιάστηκαν κάποιοι να πετάξουν «δηλητήριο» με αφορμή μια άστοχη ανάρτηση Ολυμπιονίκη, την ώρα που ήδη γνώριζαν όλοι οι εμπλεκόμενοι ότι η διαδικασία τακτοποίησης των πριμ έχει προχωρήσει με νομοθετική διάταξη.
Κάποιοι, μάλιστα, έσπευσαν να βγάλουν και ανακοινώσεις, ξεχνώντας ότι η προηγούμενη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είχε δαπανήσει αλλού τα θεσμοθετημένα πριμ του 2017, τα οποία ξεπερνούν τα 2,5εκ.Euro και δεν τα είχε αποδώσει στους αθλητές ως όφειλε!
Εμείς παραμένουμε αταλάντευτα προσηλωμένοι στο στόχο μας: το νοικοκύρεμα του αθλητισμού, τη διαφάνεια και τη δημοκρατία στο αθλητικό οικοδόμημα.
Παραμένουμε αταλάντευτα προσηλωμένοι στην στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και των αθλητών.
Ποτέ ξανά προηγούμενη κυβέρνηση δεν έχει δώσει τόσα πολλά στην ενίσχυση της βάσης της αθλητικής οικογένειας. Ποτέ ξανά προηγούμενη κυβέρνηση δεν έχει σταθεί τόσο πολύ στο πλευρό των αθλητών και δεν έχει εστιάσει στην ανάπτυξη του αθλητισμού με όρους διαφάνειας και δικαιοσύνης, όπως η εφαρμογή του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων.
Εμείς δεν αποπροσανατολιζόμαστε.
Συνεχίζουμε το έργο μας, παρά τις σειρήνες, μαζί με τη μεγάλη πλειοψηφία της υγιούς αθλητικής οικογένειας».
Δείτε ακόμα
-
05/09/2026 | 19:54ΕΠΣ Κυκλάδων: Φιλικό "ξεμούδιασμα" για Πανθηραικό και Πύργο -
05/09/2026 | 15:24Oι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 7 Σεπτεμβρίου έως 11 Σεπτεμβρίου -
05/09/2026 | 14:43Xάλκινο μετάλλιο για τον Δημήτρη Νικολάου του Ναυτικού Ομίλου Σαντορίνης στο Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Συλλόγων Θάλασσας 2026[φώτο] -
05/09/2026 | 13:12ON THE RADAR: Vasilije Kostov – Μόλις 18 ετών και ήδη με αριθμούς πρωταγωνιστή στον Ερυθρό Αστέρα -
05/09/2026 | 12:30Ο Λάμπρος Φισφής στο «9ο Φεστιβάλ Στρογγύλη» -
05/09/2026 | 10:40Κύπελλο Ελλάδας: Αστέρας Τρίπολης αντί Λεβαδειακού στο Superbet Κύπελλο Ελλάδας – Έγινε δεκτή η έφεση των Αρκάδων -
05/09/2026 | 10:08ΕΠΣ Κυκλάδων: Ημέρα φιλικών για τις ομάδες της Σαντορίνης - Εργοτέλης - Θύελλα Καμαρίου και Πανθηραικός - ΑΟ Πύργου -
05/09/2026 | 09:57Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (05/09) -
05/09/2026 | 09:20Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του Σαββάτου (05/09) -
05/09/2026 | 09:00Επίδομα ενοικίου: Πώς να κάνετε αίτηση στον ΟΠΕΚΑ