20/05/2025 | 09:45
Αγορα εργασιας
Πυροσβεστική: Ποιοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση πρόσληψης και μέχρι πότε
Μέχρι την Παρασκευή, 23 Μαΐου 2025 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση για να συμμετάσχουν στην προκήρυξη ΑΣΕΠ που αφορά στην πρόσληψη 137 ιδιωτών 7 ετούς θητείας, ως «Πυροσβέστες Δασικών Επιχειρήσεων» (Π.Δ.Ε.) στο Πυροσβεστικό Σώμα
Επίσης επισημαίνεται πως οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους καθημερινά από τις 8π.μ έως τις 8μμ , συμπεριλαμβανομένων αργιών και Σαββατοκύριακων. Οι υποψήφιοι του διαγωνισμού εκτυπώνουν την ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος την αίτηση συμμετοχής του διαγωνισμού, τη συμπληρώνουν και την καταθέτουν μαζί με τα απαιτούμενα και τα κατά περίπτωση πρόσθετα δικαιολογητικά, αποκλειστικά και μόνο στις Διοικήσεις Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού (ΔΙ.Π.Υ.Ν.) ή στις Διοικήσεις Πυροσβεστικών Υπηρεσιών (ΔΙ.Π.Υ.) Αθηνών, Πειραιώς, Ανατολικής Αττικής και Δυτικής Αττικής του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους.
Η αίτηση κατατίθεται αυτοπροσώπως ή από νομίμως εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, το οποίο πρέπει να έχει μαζί του και να καταθέσει τη νόμιμη εξουσιοδότηση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια δημόσια υπηρεσία ή αρχή, καθώς και ευκρινές φωτοαντίγραφο του δελτίου ταυτότητας μαζί με τα δικαιολογητικά του υποψηφίου.
Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε
Επίσης οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:
Οι θέσεις
Οι 137 θέσεις της προκήρυξης θα “μοιραστούν” ως εξής:
- Πυροσβεστικό Τεχνικό Προσωπικό. Εδώ θα καλυφθούν 127 θέσεις εργασίας.
- Πυροσβεστικό Επιστημονικό Προσωπικό (Δασολόγοι – Δασοπόνοι) .Εδώ θα καλυφθούν 10 θέσεις. Σε αυτήν την ειδικότητα ο υποψήφιος θα πρέπει απαραίτητα να κατέχει πτυχίο Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος ή Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, με γνωστικό αντικείμενο Δασολογίας ή Δασοπονίας ή τίτλου ανώτατης τυπικής εκπαίδευσης αναγνωρισμένου από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (ΔΟΑΤΑΠ) ή το Αυτοτελές Τμήμα Εφαρμογής Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας (ΑΤΕΕΝ) του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ή κατόχου αναγνώρισης επαγγελματικών προσόντων Δασολόγου από το ΑΤΕΕΝ.
Δείτε ακόμα
-
14/10/2025 | 12:15EuroLeague : Χωρίς ανάσα ο Ολυμπιακός, σήμερα με την Εφές - το πρόγραμμα της ημέρας (Τρίτη 14/10)
-
14/10/2025 | 11:44Δήμος Θήρας :Παραδοσιακό Πολιτιστικό Μουσικοχορευτικό Αντάμωμα
-
14/10/2025 | 10:55Superleague 2 – Β’ όμιλος: Το «στραβοπάτημα» της Καλαμάτας, ο ουσιαστικός Πανιώνιος και η ανεβασμένη Ελλάς Σύρου
-
14/10/2025 | 09:45Κυπέλλο Ερασιτεχνών: Κληρώνει από την 3η Φάση έως και τον Τελικό-Μαθαίνει αντίπαλο η ΑΕΜυκόνου
-
14/10/2025 | 09:23Τσιγάρα: Εκτόξευση τιμών έως 7 ευρώ το πακέτο!
-
13/10/2025 | 21:06ΒΙΝΤΕΟ | Το όμορφο γκολ του Μπουρούς που έδωσε τη νίκη στον Πανθηραϊκό με την Κ19 του ΟΦΗ
-
13/10/2025 | 18:38ΒΙΝΤΕΟ | Το γκολ του Ντραμέ στο φιλικό ΟΦΗ Κ19 - Πανθηραϊκός
-
13/10/2025 | 18:22Στην επίσημη παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος της Volley League ο ΑΟ Θήρας
-
13/10/2025 | 14:44Santorini Basketball League :Ο απολογισμός της πρεμιέρας - Αποτέλεσματα και βαθμολογία
-
13/10/2025 | 11:00Εβδομάδα κατά του σχολικού εκφοβισμού στον Δήμο Θήρας-το πρόγραμμα των δράσεων